III. liga: Koruna jesenného kráľa patrí Lokomotíve

Radosť. Medvec (č. 2) ďakuje za akciu M. Veselému, ktorú po centri Š: Kaňuka (č. 4) premenil na prvý gól Stropkova.
Radosť. Medvec (č. 2) ďakuje za akciu M. Veselému, ktorú po centri Š: Kaňuka (č. 4) premenil na prvý gól Stropkova. (Autor: Imrich Makó)
Sportnet|2. nov 2010 o 00:00

Posledné 15. jesenné kolo v najvyššej regionálnej futbalovej súťaži prinieslo niekoľko zaujímavých výsledkov. Medzi ne môžeme pokojne zaradiť víťazstvo Krásnej v Nižnom Hrušove, ako aj triumf Svidníka vo Veľkom Šariši.

Dobre hrajúca Barca si poradila s ambicióznym nováčikom a druhým celkom tabuľky Moldavou B. Post lídra si udržala a pomyselnú korunu v polčase sezóny získala Lokomotíva Košice, ktorá si poradila doma s Giraltovcami. Až dve červené karty videli hráči Sniny, ktorí tak iba remizovali so Spišským Podhradím. Vyšné Opátske sa bodovo dotiahlo na tretiu Sninu, ale iba horšie skóre im prisúdilo štvrtú priečku. Kontakt so súpermi nestratil posledný Stropkov, keď vyhral nad dvanástymi Topoľanmi, od ktorých ho delia iba dva body.

Lok. Košice - Giraltovce 3:0 (1:0)

KOŠICE. Železničiari začali aktívnejšie a už v druhej minúte z diaľky vyskúšal pozornosť Štefaníka Takáč. Na druhej strane po rohovom kope Caunera a nešťastnom teči Jurka bol pozorný Petruška. Prvú veľkú príležitosť na skórovanie mali hostitelia, ale pri spätnej prihrávke Chmela si na jedenástke zavadzali Šmelko a Takáč. Práve on po polhodine hry využil zaváhanie stopérskej dvojice Mitaľ - Vojta a naservíroval loptu Lipnickému, ktorý otvoril skóre stretnutia. Hostia sa snažili, ale ich útoky končili prevažne pred pokutovým územím a lopty, čo prešli do šestnástky, obrana s brankárom zvládla. V závere polčasu Uhrín mieril nad. Aj po zmene strán sa hralo viac na strane hostí, domáci ukázali niekoľko pekných kombinačných akcií a po jednej z nich padol druhý gól. Jurek našiel v šestnástke prihrávkou voľného Lipnického, ktorý dal druhý gól. V tomto stretnutí obrana hostí nestála na pevných nohách, čo len dokumentovala prihrávka hostí striedajúcemu Klimkovi, ktorý po troch minútach na ihrisku dal tretí gól svojho celku do siete bezmocného Štefaníka.

ŠTATISTIKA
Góly: 34. a 73. Lipnický, 88. Klimek, ŽK: Dolutovský - Hudák, Čabala. Rozhodca: Kolesár. Divákov: 200. LOKOMOTÍVA: Petruška - Jurek, Grunvaldský, Kavka, Gálik - Chmelo, Dolutovský, Lipnický, Lorinčák (77. Mišenčík) - Takáč (85. Klimek), Šmelko (61. Klučár). GIRALTOVCE: Štefaník - Bednár, Mitaľ, Vojta, Hudák - Biľ, Cauner (60. Čabala), P. Patrila, Mižák (78. Vaľovský) - Kaňuch, Uhrin.

J. Glovičko

Stropkov - Topoľany 3:2 (1:2)

STROPKOV. Už v 2. min. mali prácu obaja brankári, no zastali si ju spoľahlivo. Potom sa na hranici pokutového územia pekne uvoľnil Varga, ale Komenda jeho strelu nohou vykopol. V závere úvodnej štvrťhodiny Veselý vysunul Kaňuka a jeho strieľaný center poslal do brány hostí Medvec. Domáci v závere polčasu doplatili na príliš otvorenú hru, čo hostia využili dvakrát na prečíslenie domácej obrany a nečakane zmenili skóre tohto súboja. Po zmene strán začali domáci nervózne, no už v 1. min. druhého polčasu strelu Čepu vytláčal Komenda iba končekmi prstov. V 67. min. prehral brankár hostí vzdušný súboj s Veselým, ale Varga bránu prekopol. Tlak Stropkovčanov narastal, ale hlavička Vargu smerovala tesne mimo brány, strelu Čepu brankár vyrážal a Medvecova skončila tesne nad bránou hostí. Záver zápasu bol doslova hektický. V 83. min. nariadil rozhodca pokutový kop za hranie rukou a Veselý s prehľadom vyrovnal. Keď sa už zdalo, že mužstvá si body podelia, v 88. min. sa po rohovom kope v spleti hráčov najlepšie zorientoval domáci kapitán Pavlík a prudkou strelou pod brvno zabezpečil svojmu mužstvu cenné a prepotrebné víťazstvo.

ŠTATISTIKA

Góly: 14. Medvec, 83. Veselý (11 m), 88. Pavlík - 38. a 43. Tatar, ŽK: Veselý, Gonos, Čepa - Ďuďa, Chovan. Rozhodca: Koňar. Divákov: 250. STROPKOV: Jamroškovič - Vatraľ, Adamica, Pavlík, Zápotocký - Medvec, Veselý, Gonos, Kaňuk - Čepa, Varga. TOPOĽANY: Komenda - Liška (89. Devečka), Kopka, Chovan, Pivarník - Kopač, Csomos, Praščák (62. Smoľak), Kandala - Tatar (81. Ďuďa), Adam.

P. Barilla

M. Veselý pokračoval v spanilej jazde

V posledných stretnutiach patrí hlavná postava v zostave MŠK Tesla Stropkov univerzálovi Mariánovi Veselému, ktorý s bilanciou gól a asistencia odohral výborný duel aj proti FK Topoľany.

Jednoduchá krása

Počas celého stretnutia nabehal M. Veselý kilometre, rozdal desiatky prihrávok, nevyhol sa ani jednému osobnému súboju a predovšetkým bol pri prvých dvoch góloch svojho tímu. V 14. min. na seba naviazal troch protihráčov. Na prvý pohľad neriešiteľná situácia, ale M. Veselý poslal fintou á la Ronaldinho po čiare Š. Kaňuka, ktorého center našiel pripraveného L. Medveca a v domácom tábore mohla prvýkrát vypuknúť gólová radosť. "Hráči Topolian čakali, čo spravím s loptou. Š. Kaňuk si však pekne nabehol poza môj chrbát a priestor, ktorý sa mu otvoril a po mojej prihrávke využil na dobrý center. Keďže aj L. Medvec bol v tej chvíli tam, kde mal byť a šance sa nezľakol, skončila sa táto jednoduchá akcia gólom," ocenil podiel spoluhráčov na prvom presnom zásahu Stropkova Marián Veselý.

Bez špekulovania

Záver prvého polčasu patril vďaka dvom gólom O. Tatara Topoľanom, a preto pred Stropkovčanmi stála po zmene strán úloha popasovať sa s nepriaznivou situáciou vychádzajúcou z nezvládnutého záveru úvodného dejstva. Domáci hráči však od príchodu z kabín išli nekompromisne za cieľom znamenajúcim víťazstvo. Pomocnú "ruku" im v 83. min. podal M. Kopka a hlavný rozhodca M. Koňar ukázal na biely bod. V tomto momente si možno viacerí spomenuli na trápenie trénera Banskej Bystrice Karola Marka, ktorému sa pred penaltovým rozstrelom v Slovenskom pohári v Lipt. Mikuláši poďakovalo za dôveru hneď päť hráčov. M. Veselý v zlomovej chvíli nezaváhal ani na sekundu a svoje skúsenosti vložil do precízne zahranej penalty. "Na pokutové kopy som určený ja, a preto som neváhal vziať na seba zodpovednosť. Loptu som sa snažil v prvom rade poslať presne k žrdi a keď som videl, že brankár ide do druhej strany, vedel som už, že z toho bude gól," nešpekuloval s odpoveďou, rovnako ako pri pokutovom kope, M. Veselý.

Bič na konci

Stropkovčania definitívne zlomili súpera v 88. min., keď sa zo skrumáže presadil kapitán Kamil Pavlík. Veľa síce nechýbalo, aby delovkou pretrhol sieť, ale v tomto prípade by sa určite rýchlo našiel sponzor, ktorý by túto "škodu" zacvakal. Zverenci trénera Alojza Lehockého opäť ukázali kus srdca a odhodlania nepredať kožu za lacný výkon. Preto si hráči okrem troch bodov zaslúžia aj morálne ocenenie a uznanie, nielen domácej futbalovej verejnosti. "Zápas sme začali dobre, ale v závere prvého polčasu sme urobili dve chyby, ktoré súper chladnokrvne potrestal. Mrzieť nás musí predovšetkým prvý gól, lebo po našom rohu nesmieme inkasovať spôsobom, ako sa to podarilo nám. Traja hráči mali úlohu ostať vzadu, ale nakoniec hasil situáciu iba jeden z nich. Cez polčasovú prestávku sme si povedali, že ideme zvrátiť nepriaznivý stav. Mali sme viacero výborných príležitostí, ale dlho sa nám nedarilo gólovo sa presadiť. Možno už niektorí ani neverili v obrat, no myslím si, že na konci zaúradovala aj futbalová spravodlivosť, lebo podľa mňa sme boli lepší a vyhrať sme si zaslúžili," hodnotil M. Veselý.

Imrich Makó

Snina - Sp. Podhradie 0:0

SNINA. Snina začala tlakom, ale ako prvý vyskúšali postreh brankára Muchu hosťujúci Maliňák z 30 metrov, ale brankár bol pozorný. V 10. min. nevyužil samostatný únik hosťujúci Benko. V 22. min. nevyužil veľkú šancu M. Lukáč po peknej spätnej prihrávke Červeňáka. V 28. min. po chybe sninskej obrany unikol opäť Benko a vracajúci Hišem ho zastavil iba za cenu faulu a červenej karty. V 38. min. po centri Popoviča dobre hlavičkoval Bednár, ale brankár s námahou vyrazil na roh. V 55. min. rozhodca ukázal druhú žltú kartu Š. Pčolovi a ovplyvnil tým úplne dianie na ihrisku. V 68. min. po rohovom kope hostí bravúrne zachránil na čiare Mucha. V 82. min. po rohovom kope hlavičkoval nebezpečne J. Lukáč, ale brankár kryl. V 90. min. opäť J. Lukáč mohol rozhodnúť o výsledku, ale hlavička skončila tesne vedľa brány.

ŠTATISTIKA

ŽK: Š. Pčola 2 - Holub, Zelený, Popovec, Gonda, ČK: 28. Hišem, 55. Š. Pčola. Rozhodca: Juhás. Divákov: 700. MFK: Mucha - J. Lukáč, F. Hanc, Tomčák - Červeňák, Haburaj, Popovič (82. E. Hanc), Hišem - M. Lukáč (62. Pavlina), Bednár, Š. Pčola. SPIŠSKÉ PODHRADIE: Pollák - Haničák, Gonda, Papcún, Popovec - Hritz, Holub, Maliňák, Zelený (90. Kacvinksý) - Benko (89. Dzugaš), Pokrivčák

M. Luc

Sabinov - V. Tatry 2:1 (1:0)

SABINOV. Domáci mali od začiatku viac z hry a v 16. min. po faule hosťujúceho Ilavského na Dominika Dlugoša rozhodca odpískal pokutový kop, ale Radačovský túto výhodu nevyužil, keď loptu kopol vedľa ľavej žrde. O sedem minút nato po peknej kombinácii si v šestnástke spracoval loptu Radačovský, ale bol faulovaný a nariadený pokutový kop Ján Dlugoš už premenil. Po góle mali domáci stále územnú prevahu, ale hostia kombinačnou hrou a rýchlymi protiútokmi ohrozovali domácu obranu. Ale tá stála na pevných nohách. Pred koncom polčasu hostia zahrávali tri štandardky, ale ich nevyužili. V druhom polčase začali lepšie hostia, mali na nohách viac loptu ako domáci. Napriek tomusi si domáci vypracovali viacero šancí, ale Vranko s Lukáčom sa nedokázali presadiť zoči-voči brankárovi. V 77. min. po odhlavičkovaní domáceho obrancu sa dostal k lopte Semivan, ktorý perfektne vystrelil pod brvno Eliášovej brány a vyrovnal. V 81. min. už bolo 2:1, keď Ján Dlugoš vybojoval loptu a perfektne zakončil. Hostia sa v posledných minútach snažili vyrovnať, ale domáci im v tom zabránili.

ŠTATISTIKA
Góly: 24. a 81. Ján Dlugoš (1 z 11 m) - 77. Semivan, ŽK: Sochovič - Ilavský. Rozhodca: Dubinský. Divákov: 200. SABINOV: Eliáš - D. Sochovič, Novotný, Peregrín (88. Kocúrek), Radačovský - Anderko, J. Dlugoš, Vranko, Lukáč - D. Dlugoš, Verešpej. VYSOKÉ TATRY: Melecký - Šefc, Cehuľa, Buc, Krempaský (56. Kolár) - Wikarski (50. Kravčák), Semivan, Ilavský, Kakaščík - Lopúch, Regitko.

P. Plavčan

V. Šariš - Svidník 0:3 (0:1)

V. ŠARIŠ. Domáci ohrozili v prvej 15-minútovke bránu súpera trikrát, ale Jačišin, V. Keresteš a Bandžuch nemali ani šťastie, ani streleckú istotu, aby svoje šance premenili. Naopak, hostia z prvého vážnejšieho útoku sa ujali vedenia, keď Vyravec jemným tečom obstrelil M. Lukáča. Po tomto údere sa už domáci nedostali do tempa, naopak, hostia Horochovičom bombou z trestného kopu a dorážkou Vyravca po Koscelnikovom prieniku mohli zvýšiť. Zápas sa napokon zlomil v 53. minúte, keď M. Keresteš trafil z pokutového kopu prudkou loptou len Bírošovu pravú žrď. Z protiútoku po pravej strane Vyravcov center poslal popod domáceho brankára do siete Luščák. A aby knokaut domácich bol dokonaný, tak o tri minúty sa opäť po rovnakom krídle presadil Luščák, jeho strelu M. Lukáč vyrazil, no najrýchlejšie pri lopte bol Vyravec a dorazil ju do siete. Potom už len agilný Marchevský sa predral po pravom krídle a jeho bombu zastavila ľavá žrď. Veľkošarišania vypili kalich horkosti do dna.

ŠTATISTIKA

Góly: 24. a 57. Vyravec, 54. Luščák, ŽK: M. Keresteš - Šafranko, Peregrim, Čičvara. Rozhodca: Bucko. Divákov: 100. VEĽKÝ ŠARIŠ: M. Lukáč - Marchevský, Guži (59. Halčák), Kubánka, Ambrozy - Sedlák (81 Štefaník), Jačišin, Bandžuch (74. Štefko), M. Keresteš, Jusko - V. Keresteš. SVIDNÍK: Bíroš - Peregrim, P. Kočiš, M. Kočiš, Harakaľ - Koscelnik (79. Morjak), Šafranko, Horochovič, Luščák, Puchír (84. Frančák) - Vyravec (89. Čičvara).

J. Jurčišin

N. Hrušov - Krásna 0:1 (0:1)

N. HRUŠOV. Už v 5. min. hostia potiahli útok po pravej strane a centrovanú loptu zasunul do siete hosťujúci Chitava. Domácich tento gól zaskočil a hostia aj naďalej hrozili rýchlymi protiútokmi. V 20. min. hosťujúci Surgent L. po skrumáži v šestnástke nastrelil ľavú žrď. V 30. min. mal domáci Palko najväčšiu gólovú príležitosť, ale hosťujúci brankár jeho hlavičku na dvakrát chytil. O minútu neskôr po ľavej strane unikol domáci R. Lukáč, ale jeho strela skončila iba na žrdi. Druhý polčas začali opäť lepšie hostia. Domáci postupne hru vyrovnali. V 58. min. po pravej strane unikol domáci Komjatý, ale hosťujúci brankár bravúrne jeho strelu chytil. Domáci pritlačili súpera na jeho polovicu, ale ich príležitosti končili na výborne hrajúcom Urbanovi a brankárovi Csatlósovi. V 90. min. ešte unikol hosťujúci Gedeon, ale jeho strela minula domácu bránu.

ŠTATISTIKA
Gól: 5. Chitava, ŽK: Duda - Gedeon. Rozhodca: Divákov: 150. N. HRUŠOV: Klamár - Gromina (70. Mezej), Duda, Albičuk, L. Lukáč - Horňák, Palko, Mikloš, Tkáč (46. Chudina) - Komjatý, R. Lukáč. KRÁSNA: Csatlos - Urban, Korfanta, Kičura, Béreš (25. Macák) - Monrigal, L. Surgent (80. M. Surgent), Gedeon, Chitava (85. Harda) - Guza, Petričko.

P. Goga

V. Opátske - Svit 2:1 (0:0)

V. OPÁTSKE. Už v 7. min. po krídelnej akcii sa lopta od Lesniaka dostala k Angelovičovi, ktorý spätnou prihrávkou našiel Majoroša, ale prvá veľká šanca ostala nepremenená. K ďalšiemu ohrozeniu brány hostí prišlo po priamom kope zahrávanom Turczykom, ale jeho strelu stlmila obrana hostí. Hostia sa dostali k prvej strele až v 15. min., ale Kostolník sa prezentoval len slabou strelou, ktorú Smetanka zneškodnil. Domáci sa dostávali do ďalších príležitostí a jednu z nich nepremenil Angelovič po centri Petra Krakovského. V prvom polčase sa na výsledku už nič nezmenilo. Opátske začalo v druhom polčase oveľa aktívnejšie a v 49. min. otvoril skóre stretnutia po priťuknutí Lesniakom Turzcyk tvrdou strelou z hranice 20 m. Svit sa však nevzdával a zvýšená aktivita sa mu vyplatila v 57. min., keď úspešným strelcom sa stal Badzík. Od týchto momentov sa odvíjalo na ihrisku zaujímavé predstavenie a bolo jasné, že kto dá gól, bude bližšie k víťazstvu. Rozhodujúca bola 80. min., keď sa domáce mužstvo konečne dočkalo a z priameho kopu z 37 m prekvapil brankára hostí dobre zatočenou strelou Turzcyk, ktorý sa stal mužom zápasu a doviedol ako správny kapitán svoje mužstvo k víťazstvu.

ŠTATISTIKA

Góly: 49. a 80. Turczyk - 57. Badzík, ŽK: Krakovský Peter, Jakab - Kaprál. Rozhodca: Vojtko. Divákov: 250. VYŠNÉ OPÁTSKE: Smetanka - Školník, Zábavník, P. Krakovský, Jakab - Vilčko, Angelovič (86. Krompaský), Majoroš, Turczyk - M. Krakovský (72. Madar), Lesniak. SVIT: Marušák - Kaprál, Budzák, Petrilák (53. Sabo), Jambor - Fridman, Jarkuliš, Badzík, Kostolník - Pekarčík (83. Monka), Tropp (59. Lelkeš).

M. Alexander

Barca - Moldava B 1:0 (1:0)

KOŠICE. Už v 2. min. mohol otvoriť účet zápasu Palencsár, jeho hlavička zblízka však minula brvno domácej brány. Pástor odpovedal v 7. min., ale Novák potvrdil svoje kvality a presnú hlavičku k žrdi zlikvidoval. Aj Hanzel v 14. min. nebezpečne vystrelil, no jeho projektilu chýbali centimetre. To Gajdošovmu už nie a v 26. min. z akrobatickej pozície menil stav na ukazovateli skóre. Pred polčasovou prestávkou mal na kopačke jeho zvýšenie Gašpar. Loptu mu zo špičky v poslednej chvíli stiahol Novák. Z následného protiútoku Majorošovej prízemnej strele chýbalo málo, aby skončila v sieti. Po návrate zo šatní pokazil rozohrávku Fazekaš, Gašpar sa dostal až pred Nováka, no neprekonal ho. V 49. min. z ďalšej akcie domácich zakončoval Ohman. Jeho utešená strela však lízala brvno. S Gašparovým pokusom mal Novák dosť práce, aby ho vytesnil na roh. Ešte lepšiu príležitosť poistiť víťazstvo svojich mal Pástor, ktorého do šance poslal Gajdoš. Lopta z jeho kopačky rozvlnila iba bočnú sieť. Na opačnej strane odpovedal Maďarík, ale jeho filigránsky lob iba o chlp minul brvno Dedinského svätyne.

ŠTATISTIKA

Gól: 26. Gajdoš, ŽK: Kuruc - Mačaj. Rozhodca: Pavlinský. Divákov: 150. BARCA: Dedinský - Čižmár (88. Prachar), Borza, Šimko, Kuruc - Hoščuk - Pástor, Tokoly, Gajdoš, Ohman (90. Kollár) - Gašpar. MOLDAVA B: Novák - Mačaj, Danko, Fazekaš, Vereb - Kozár, Maďarík, Majoroš, Čertík (81. Héger) - Palencsár (63. Rusinko), Hanzel.

R. Rondzik

Náladu si zlepšili proti favoritovi

KOŠICE. Výsledok duelu z Barce mohol mať zásadný význam pre konečnú tabuľku jesennej časti 3.ligy a tak samotný zápas zaujímal nielen aktérov tohto merania síl. Moldavská rezerva naň nastúpila ako mierny favorit a na ich hre to bolo i zreteľné. Barčania zas odpovedali väčšou bojovnosťou a enormným nasadením, s ktorým napodiv vydržali do konca. Futbalovejšie ponímanie hostí prinieslo niekoľko pekných momentov, no nestačilo to. Kapitán Ľubomír Maďarík svoje sklamanie ani netajil: "Veru, nestačilo iba pekne hrať, keď to neviedlo do úspešnej koncovky. Vypracovali sme si niekoľko dobrých šancí, ale bez gólového efektu. Neviem, čím to bolo. Domáci nám stále dýchali na chrbát i terén nebol už ideálny. Ale čo chceme v závere jesene? Na to by som sa nevyhováral," hľadal príčiny bodového zlyhania svojho tímu. "Skôr to vyplývalo z menšej koncentrovanosti po nepríjemných atakoch súpera. Nie, netvrdím, že boli priostrí, ale nejak nám ich hra nesedela," uzavrel túto tému skúsený stredopoliar. A keď sme mu prezradili konečný výsledok Lokomotívy, iba mykol ramenami: "My to na postup netlačíme. Hráme si svoj futbal a ideme od zápasu k zápasu. Doteraz nám to vychádzalo a aj naďalej by sme radi takto pokračovali. A čo z toho vyjde? Uvidíme pri záverečnom účtovaní," trochu tajomne sa pousmial sympatický Ľubo.

Gól odbúral nervozitu

I na druhej strane nosí kapitánsku pásku Ľubomír. Postavou nevysoký Gajdoš bol v nedeľu nepriehľadnuteľný. Všetko sa točilo okolo neho a tentoraz mu aj hra išla a jeho futbalové myšlienky i ich realizácia potešili oko fajnšmekra futbalu. "Ale nepreháňajte," nechcel počúvať slová chvály jediný úspešný strelec stretnutia. "Jednoducho, hralo sa mi dobre. Moldavská rezerva tiež chcela hrať futbal, takže to sa potom dokážem vyšantiť na trávniku," priznal farbu populárny Gajdy, ako ho prezývajú všetci z jeho okolia. "Určite na to mal vplyv i gól z mojej kopačky. V páde som loptu ideálne trafil a to vo mne odbúralo i tie zbytky nervozity, ktorú sme pred úvodným výkopom pociťovali. Chceli sme uspieť a chytiť sa na takom kvalitnom súperovi, to je bonus navyše. Mali sme i ďalšie príležitosti. Dokonca sa mi zdá, že sme si ich vypracovali viac ako ťažký konkurent. Ale dôležité bolo, že sme vydržali do konca. Síl s pribudajúcim časom, samozrejme, ubúdalo, avšak vidina zisku nečakaného skalpu jedného z lídrov súťaže je motivácia ako hrom," sršalo z jeho rozžiarených očí nadšenie. Bodaj by nie. Jeho tím trpí nestálosťou výkonov, a tak skutočnosť, že im to vyšlo práve proti ambicióznemu nováčikovi, potešila aj ich priaznivcov. "Keby sa to stávalo častejšie, určite sa fanúšik na tribúny vráti. Vzhľadom na pekné počasie i kvalitného súpera sme očakávali viac zvedavcov, avšak futbal takmer v čase nedeľného obeda i počas prebiehajúcej spomienky na zosnulých nebol pre nich asi prioritný," zhodnotil situáciu na tribúne a utekal za svojimi spoluhráčmi ako správny kapitán, ktorý pri víťaznom pokriku nemôže chýbať.

Rudolf Rondzik

Tabuľka

1. Lok. Košice 15 11 3 1 32:9 36
2. Moldava B 15 10 3 2 35:17 33
3. Snina 15 8 4 3 30:18 28
4. V. Opátske 15 8 4 3 31:21 28
5. Barca 15 8 3 4 25:17 27
6. Svidník 15 6 3 6 21:19 21
7. Giraltovce 15 6 3 6 16:17 21
8. Sabinov 15 6 2 7 24:27 20
9. Krásna 15 6 2 7 16:23 20
10. Svit 15 6 0 9 20:21 18
11. V. Tatry 15 3 7 5 20:28 16
12. Topoľany 15 4 2 9 22:31 14
13. V. Šariš 15 4 2 9 20:29 14
14. Sp. Podhradie 15 3 5 7 18:27 14
15. N. Hrušov 15 4 2 9 20:37 14
16. Stropkov 15 3 3 9 17:26 12

Program 16. kola

Sobota 6. 11. o 13.30 h: V. Opátske - Svidník, Giraltovce - V. Tatry, nedeľa 7. 11. o 13.30 h: Sabinov - Topoľany, Stropkov - Svit, V. Šariš - Krásna, N. Hrušov - Moldava B, Barca - Sp. Podhradie, Snina - Lok. Košice.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»III. liga: Koruna jesenného kráľa patrí Lokomotíve