Hráčmi týždňa v NHL Švéd Näslund a Čech Vokoun

TASR|1. dec 2003 o 21:48

New York 1. decembra (TASR) - Ľavý krídelník Vancouveru Canucks Markus Näslund, ktorý v štyroch zápasoch získal 9 bodov (3+6) a nazbieral 5 plusových ...



New York 1. decembra (TASR) - Ľavý krídelník Vancouveru Canucks Markus Näslund (na snímke), ktorý v štyroch zápasoch získal 9 bodov (3+6) a nazbieral 5 plusových bodov, sa stal Ofenzívnym hráčom týždňa v NHL. Za Defenzívneho hráča v profisúťaži v sledovanom období vyhlásili gólmana Nashville Predators Tomáša Vokouna (4 víťazstvá v 4 zápasoch a priemer 1,5 gólu na stretnutie).

Neúspešným kandidátom na ofenzívny honor sa stal Jaromír Jágr z Washingtonu Capitals (2+6, +5 v 4 dueloch), Vokoun dostal prednosť pred kolegom v bráne Manny Legacom z Detroitu (3 víťazstvá v 3 súbojoch, jeden shutout).

Švéd Näslund bodoval v každom stretnutí (všetky na klziskách súperov), v ktorom v období od 23. novembra do 30. novembra nastúpil a postupne sa prepracoval na čelo tabuľky produktivity v NHL. Čech Vokoun predĺžil sériu svojich víťazstiev, keď stál v bráne predátorov, na 5 duelov a v celkovom počte víťazstiev gólmanov ligy je na druhom mieste (12).

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Hráčmi týždňa v NHL Švéd Näslund a Čech Vokoun