Holanďania sa z VSS vyparili. Na hrote skúšajú Stehlíka, riešia aj brankára

Jindřich Stehlík. Presvedčí moravský útočník (vpravo) o svojich kvalitách?
Jindřich Stehlík. Presvedčí moravský útočník (vpravo) o svojich kvalitách? (Autor: net)
Bohuslav Matia|20. júl 2016 o 00:00

V tábore druholigového FC VSS Košice bolo počas prvých letných týždňov celkom veselo.

Vystriedalo sa v ňom niekoľko „turnusov“ potenciálnych posíl, pre ktoré to bolo obdobie testov v rámci hľadania nových angažmánov.

KOŠICE. Dá sa po sobotňajšom prípravnom zápase s Vyšným Opátskym (5:0) už sumarizovať, ktorý z hráčov na skúške obstál a ktorým zas nie je žlto-modrý dres VSS súdený? – opýtali sme sa športového riaditeľa košického klubu Jána Lesniaka.

„Káder ešte uzavretý nie je, do konca týždňa by sme v ňom mali mať jasnejšie. Dnes hráme v Michalovciach (o 16. h vo Veľkých Revištiach – pozn.) ďalší prípravný duel, v ktorom ešte niektorí hráči, ktorí sú u nás na skúške, dostanú príležitosť.“

Trebárs 19-ročný francúzsky obranca Emmanuel Edmond, ktorý zo zahraničných hráčov zostal v košickom tíme na testoch jediný.

„Na skúšku k nám prišiel aj český útočník Jindřich Stehlík (24-ročný hráč, odchovanec Zbrojovky Brno – pozn.), lebo potrebujeme poriešiť aj post hrotového útočníka, keďže Mukendi sa zranil. Z kvarteta Holanďanov (De Jager, Samsey, Hoyer, Belaazzani – pozn.) tu už nie je nikto, pretože počas testov nepresvedčili.“

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Holanďania sa z VSS vyparili. Na hrote skúšajú Stehlíka, riešia aj brankára