Ukázal protihráčovi prostredník, dostal pokutu. Stálo to za to, reaguje útočník Minnesoty

Bitka medzi Ryanom Hartmanom (Minnesota Wild) a Evanderom Kaneom (Edmonton Oilers).
Bitka medzi Ryanom Hartmanom (Minnesota Wild) a Evanderom Kaneom (Edmonton Oilers). (Autor: SITA/AP)
Oh my Hockey|14. apr 2022 o 06:53

Hartman vyslal gesto voči Evanderovi Kaneovi.

ST. PAUL - Ryan Hartman dostal od disciplinárnej komisie NHL pokutu 4 250 dolárov za zdvihnutý prostredník, ktorý ukázal v dueli medzi Minnesotou Wild a Edmontonom Oilers súperovmu útočníkovi Evanderovi Kaneovi.

Ten sa dostal do problémov potom, čo krosčekoval hviezdu "divochov" Kirilla Kaprizova. Tú prišlo obrániť hneď niekoľko hráčov Wild. Keď sa schyľovalo k bitke medzi Hartmanom a Kaneom, rozhodcovia vstúpili medzi kohútov a nedovolili im pokračovať.

Sokovia na seba naďalej pokrikovali a nešetrili nadávkami. Vec "uzavrel" Hartman vztýčeným prostredníkom.

"Zostrelil Kirilla zozadu. Museli sme mu ukázať, že sa tu zastaneme jeden druhého, kým jemu neprišiel na pomoc dokopy nikto. Nikto z nich by mu nepomáhal," kopol si Hartman do protihráča aj po zápase. O svojom geste dodal, že to stálo za to.

Slovný úder Kane Hartmanovi vrátil. "Vrhli sa na mňa piati a aj tak ma nedokázali zložiť k ľadu," reagoval. "Malí chlapci, chcú sa hrať na tvrdých, pritom len čakajú, kedy ich príde zachrániť čiarový rozhodca."

Na stranu Hartmana sa verejne postavila Kaneova exmanželka Anna. Ryanovi poslala dvesto dolárov ako príspevok na pokutu.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Ukázal protihráčovi prostredník, dostal pokutu. Stálo to za to, reaguje útočník Minnesoty