Corey Perry vydal oficiálne vyhlásenie. Píše o problémoch s alkoholom

Corey Perry.
Corey Perry. (Autor: SITA/AP)
Oh my Hockey|30. nov 2023 o 21:40

Vylúčil spojitosť prepustenia so spoluhráčmi a ich rodinami.

CHICAGO. Hokejový útočník Corey Perry sa v stredu stal voľným hráčom potom, čo s ním klub Chicago Blackhawks z NHL rozviazal platný kontrakt.

Vedenie klubu sa tak rozhodlo potom, čo hráč porušil interné pravidlá a morálku tímu. Informovalo o tom prostredníctvom oficiálneho stanoviska:

"Po internom vyšetrovaní Chicago Blackhawks dospeli k záveru, že Corey Perry sa dopustil správania, ktoré je neprijateľné a v rozpore s podmienkami jeho štandardnej hráčskej zmluvy a interných zásad Blackhawks zameraných na podporu profesionálneho a bezpečného pracovného prostredia."

Naprieč sociálnymi sieťami sa rozšírili rôzne špekulácie. Najvážnejšia sa týkala toho, že mal mať známy veterán pomer s matkou hviezdneho mladíka Connora Bedarda.

Tú najprv vyvrátil generálny manažér klubu Kyle Davidson a najnovšie aj sám Perry. Aj on vydal k veci oficiálne stanovisko, v ktorom hovorí o problémoch s alkoholom.

"Rád by som sa úprimne ospravedlnil organizácii Chicago Blackhawks, jej vlastníkom, manažmentu, trénerom, zamestnancom a mojim spoluhráčom. Chcel by som sa ospravedlniť aj mojim fanúšikom a rodine. Som zo seba sklamaný, ako som sa k vám zachoval.

Ako následok mojich činov sa objavilo množstvo špekulácií a fám. Ťažko sa mi díva na to, ako to ovplyvnilo ostatných a chcem, aby sa vedelo, že to v žiadnom prípade nesúviselo s mojimi spoluhráčmi a ich rodinami. Chcem sa v prvom rade ospravedlniť tým, ktorí boli mojím konaním priamo ovplyvnení a je mi ľúto, že to neprávom ovplyvnilo aj ďalších. Moje konanie bolo nesprávne a neadekvátne.

Začal som pracovať s odborníkmi na psychické zdravie a závislosti, aby som s nimi rozobral moje problémy s alkoholom a aby som podnikol kroky, ktoré zaručia, že sa nič podobné nezopakuje. Dúfam, že si dokážem získať späť dôveru a rešpekt ľudí, ktorí mi verili počas mojej kariéry."

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Corey Perry vydal oficiálne vyhlásenie. Píše o problémoch s alkoholom