Hlasy Michala Mertiňáka a Mariana Puertu po štvorhre

TASR|24. sep 2005 o 21:58

Bratislava 24. septembra (TASR) - Hlasy Michala Mertiňáka a Mariana Puertu po sobotňajšej štvorhre semifinálového stretnutia Davisovho pohára tenistov ...

Bratislava 24. septembra (TASR) - Hlasy Michala Mertiňáka a Mariana Puertu po sobotňajšej štvorhre semifinálového stretnutia Davisovho pohára tenistov SR - Argentína (2:1).

Michal Mertiňák: "Z víťazstva máme veľkú radosť, pretože sme získali dôležitý druhý bod. Hrali sme s Karolom výborne, bojovali sme o každú loptičku. Verím, že zajtra Domino uhrá potrebný tretí bod. Čo sa týka narazeného prsta, po zápase mi to schladili ľadom a snáď to nebude nič vážne. Večer ma čaká röntgenové vyšetrenie."

Mariano Puerta: "Prišli sme do Bratislavy všetci šiesti, aby sme dali do tohto súboja čosi osobné. Dnes sme narazili na lepšieho súpera a prehra nás mrzí. V Austrálii sme dokázali zdolať tradične dobrý deblový pár, no Slováci dnes hrali podstatne lepšie. Počas zápasu sa mi síce darili podania i hra celkovo, no v konečnom dôsledku získavali dôležité loptičky Slováci a zaslúžene vyhrali."

lg la

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Hlasy Michala Mertiňáka a Mariana Puertu po štvorhre