Hiddink nevylúčil návrat do Chelsea

Guus Hiddink.
Guus Hiddink. (Autor: SITA)
TASR|4. jún 2011 o 08:09

Holanďan má zmluvu s Tureckom, no nevylúčil jej predčasné ukončenie. Kapitán Chelsea John Terry by návrat Hiddinka do tímu privítal.

BRUSEL. Holandský tréner tureckej reprezentácie Guus Hiddink nevylúčil možnosť návratu na lavičku londýnskeho futbalového klubu Chelsea.

Šesťdesiatštyriročný Holanďan síce má ešte rok platnú zmluvu s tureckým zväzom, no nevylúčil jej predčasné ukončenie. Hiddink po piatkovej remíze Turecka v Belgicku (1:1) v kvalifikácii EURO 2012 reagoval na otázku, či bude na lavičke Turecka aj v septembri, reagoval slovami: "Uvidíme. Nič nie je isté."

Turecko v A-skupine kvalifikácie EURO 2012 bojuje o druhú priečku a o účasť v baráži o európsky šampionát. Na nej je s 11 bodmi Belgicko, tretie Turecko má na konte o jeden bod i zápas menej.

Práve v závere piatkového duelu mohol o triumfe Belgičanov rozhodnúť Axel Witsel, no nepremenil pokutový kop. "Sme radi, že nedal," skonštatoval Hiddink. "S výsledkom môžme byť spokojní."

Kapitán Chelsea John Terry by návrat Hiddinka do tímu privítal. Holanďan s tímom vyhral v roku 2009 vyhral FA Cup a odvtedy pôsobí v londýnskom klube v pozícii poradcu. Súčasného trénera Carla Ancelottiho vedenie Chelsea v máji prepustilo po tom, ako ani vo svojej druhej sezóne na Stamford Bridge nezískal ani jednu trofej.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Hiddink nevylúčil návrat do Chelsea