Hiddink: Ani triumf v Lige majstrov ma neudrží v Chelsea

SITA|10. apr 2009 o 21:46

Dočasný tréner anglického futbalového veľkoklubu FC Chelsea Guus Hiddink vyhlásil, že ani prípadný triumf v Lige majstrov 2008/09 ho neudrží na Stamford Bridge.

LONDÝN. Kormidelník ruskej reprezentácie vo februári tohto roku vystriedal na lavičke "The Blues" odvolaného Luiza Felipeho Scolariho, keď súhlasil s kontraktom do konca tejto sezóny.

"Či vyhráme Ligu majstrov, alebo nie, neovplyvní to moje rozhodnutie. Po sezóne v Chelsea skončím a sústredím na prácu pri kormidle ruskej reprezentácie," povedal 62-ročný holandský svetobežník na tlačovej konferencii pred blížiacim sa sobotňajším duelom 32. kola Premier League proti Boltonu.

FC Chelsea je sedem kôl pred koncom v najvyššej anglickej súťaži na 3. mieste so 4-bodovým odstupom za vedúcim Manchestrom United, ten má však k dobru jedno stretnutie. V najprestížnejšej európskej pohárovej súťaži zvíťazili Hiddinkovi zverenci v stredajšom prvom štvrťfinálovom dueli na ihrisku FC Liverpool 3:1 a pred budúcotýždňovou odvetou na Stamford Bridge majú postup do ďalšej fázy vo vlastných rukách.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Hiddink: Ani triumf v Lige majstrov ma neudrží v Chelsea