Gólový návrat Bartečka

Kmiť otvára skóre. Poprad doma porazil Banskú Bystricu.
Kmiť otvára skóre. Poprad doma porazil Banskú Bystricu. (Autor: Richard Hudeček)
Sportnet|18. okt 2010 o 00:00

Parádny bol včerajší návrat Ľuboša Bartečka do zostavy HK Poprad. Práve druhý gól kamzíkov v zápase z jeho hokejky bol totiž napokon víťazný. Poprad tak natiahol svoju víťaznú sériu už na šesť stretnutí.



POPRAD. Hokej ako remeň, zo strany Podtatrancov predovšetkým v tretej tretine sa zaplneným tribúnam musel páčiť a fanúšikovia to počas celého duelu dali aj patrične najavo.

"Bol to fantastický zápas predovšetkým zásluhou fanúšika, ktorý prišiel v hojnom počte. Vtedy sa hneď hrá každému hráčovi lepšie. Je tu mužstvo, ktoré má na to, aby sme hrali pekný hokej. Zatiaľ sa nám to darí, hráme to, čo si povieme. O to jednoduchšie to bolo pre mňa vrátiť sa na ľad po šiestich mesiacoch. Nie je ľahké naskočiť do takého kolotoča, ale hrali sme veľmi tímovo, čo bolo super," uviedol Ľ. Bartečko.

Víťazný gól, rameno drží

Pre Bartečka bol návrat o to sladší, že hneď aj skóroval, pričom jeho zásah mal visačku víťazný. "Snažili sme sa byť trpezliví a vyšlo nám to. Dnešný hokej je o presilovkách a my sme ich v tomto zápase využili. Verím, že moje výkony sa zo zápasu na zápas budú zlepšovať," poznamenal Ľ. Bartečko, ktorého zranená kľúčna kosť sa postupne dostáva do normálu.

"Rameno je úplne v kľude. Na konci zápasu ma v súboji trafil jeden z protihráčov do kostičky, ale drží to perfektne. Celý týždeň som trénoval s plnou záťažou, je to v pohode. Bandáž je iba prevencia, tú budem mať ešte dlho. Kľúčna kosť nie je záležitosť troch - štyroch týždňov, je to dlhodobejšia záležitosť. Vyberať si ale nenavyberám, bez toho sa nedá ísť ďalej. Bolesti nepociťujem vôbec, boli len pri tom strete. Hokej však ako taký bolí," dodal Ľ. Bartečko.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Gólový návrat Bartečka