Gerich možno do Dunajskej Stredy, Kozár do Michaloviec

SITA|2. júl 2008 o 08:49

MICHALOVCE 2. júla (SITA) - Corgoňligový DAC Dunajská Streda a prvoligový MFK Zemplín Michalovce sa zaoberajú aj prípadnou výmenou obrancu Tomáša Gericha, za ktorého by mohol prísť na východ tamojší odchovanec ...

MICHALOVCE 2. júla (SITA) - Corgoňligový DAC Dunajská Streda a prvoligový MFK Zemplín Michalovce sa zaoberajú aj prípadnou výmenou obrancu Tomáša Gericha, za ktorého by mohol prísť na východ tamojší odchovanec Tomáš Kozár. Informoval o tom denník Korzár. Michalovčania už vedia, že Emila Lukáča z Trebišova nezískajú, na ďalších príchodoch hráčov ešte pracujú.

V Michalovciach štvrtýkrát za posledné štyri roky menia deň domácich zápasov v druhej najvyššej súťaži. Od novej sezóny bude MFK Zemplín hrávať pred vlastnými divákmi v sobotu, doteraz nastupovali jeho hráči v nedeľu predpoludním. "Rozhodli sme sa tak z viacerých dôvodov, ale hlavný bol ten, že nechceme dávať do rúk rezervným tímom klubom z Corgoň ligy tromf do rúk v podobe pre nich výhodnejšieho času, ktorým je nedeľa. V nasledujúcej sezóne budú v prvej ligy až tri rezervy, Dunajská Streda B, Košice B a Ružomberok B, takže aj to zavážilo. Hrať budeme doma v sobotu," uviedol pre Korzár predseda predstavenstva akciovej spoločnosti MFK Zemplín Michalovce Igor Šoltinský. Prvý zápas na domácej tráve odohrajú Zemplínčania v druhom ligovom kole 26. júla proti Rimavskej Sobote.


Nachádzate sa tu:
Domov