Futsalisti prehrali so Španielmi jasne 0:4

TASR|26. mar 2012 o 21:15

Slovenskí futsalisti v prvom barážovom zápase o postup na MS 2012 podľahli v bratislavskej Hant Aréne reprezentácii Španielska.

BRATISLAVA .Slovenskí futsalisti v prvom barážovom zápase o postup na MS 2012 v Thajsku podľahli v bratislavskej Hant Aréne reprezentácii Španielska 0:4.

Odveta so šesťnásobným majstrom Európy a dvojnásobným svetovým šampiónom je na programe v utorok 10. apríla o 20.30 SELČ na jeho pôde v Palma de Mallorca. Šanca zverencov trénera Richarda Bača prebojovať sa prvýkrát v histórii slovenského futsalu na vrcholné podujatie po prehre prvom meraní síl s najlepším tímom na svete prakticky zhasla.

Richard Bačo, tréner SR: "Zopakovali sme výborný prvý polčas ako z kvalifikácie s Portugalskom a odohrali sme ho takmer bez chýb. Škoda, že sme nedokázali využiť tých niekoľko šancí, čo sme mali. V druhom dejstve sa nám už dostali do hry chybičky, súper ich využil a dokázal nám streliť 4 góly. Španieli sú súper, ktorý na ne čaká a aj ich využije. Mrzí ma, že sme pred skvelým publikom nedokázali streliť aspoň jeden gól."

Ladislav Mikita, reprezentant SR: "Mám z duelu zmiešané pocity. Keď sme si už vytvorili tie príležitosti v prvom polčase, mali sme aspoň jednu premeniť. Španielsko je svetovou extratriedou, v druhom polčase už dochádazli aj sily - je veľmi únavné hrať futsal tak, že len prakticky naháňate loptu. Klobúk dolu pred obecenstvom, je škoda, že sme ľudí nedokázali potešiť gólom. Treba si zobrať z takýchto zápasov ponaučenie."

baráž MS 2012 - 1. zápas (Hant Aréna, Bratislava):

Slovensko - Španielsko 0:4 (0:0)

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Futsal»Futsalisti prehrali so Španielmi jasne 0:4