Futbalové videá: Mačka, červená karta a Drogba

(Autor: tntmagazine.com)
Sportnet|7. feb 2012 o 22:28

Trikrát Anglicko a raz Africký pohár národov. To je výber futbalových videí, ktoré zaujali.

Futbalová mačka

Na Anfielde to bola v pondelok večer miestami riadna nuda. A to si mnohí pred úvodným hvizdom dohrávky 24. kola Premier League medzi Liverpoolom a Tottenhamom mysleli, že to bude výborné vyvrcholenie zápasového programu.

Domáci sa tešili na návrat Luisa Suáreza, ktorý kvôli trestom stál posledných deväť zápasov, ten však paradoxne a tiež až komicky zatienila mačka. Áno, čítate dobre, mačka.

Po zápase sa viac ako slabé výkony oboch tímov spomínala skôr prítomnosť tohto štvornohého tvora na trávniku.

Djibril Cissé. Pri premiére gól, v druhom zápase vylúčenie

Zostaňme v Anglicku, presnejšie v tamojšej najvyššej súťaži. Djibril Cissé prišiel do Queen´s Park Rangers na konci zimného prestupového obdobia z talianskeho klubu SS Lazio. A uviedol sa parádne. Tak, ako sa na útočníka patrí, teda gólom.

V druhom svojom vystúpení vo farbách londýnskeho klubu to už taká sláva nebola.

V 34. minúte si na neho kapitán Wolves Roger Johnson dovolil tvrdý sklz. Francúz to niesol po svojom a súpera chytil pod krk, za čo uvidel červenú kartu. QPR, ktorý dovtedy viedol 1:0, napokon prehral 1:2.

Keď pekný gól neteší

46. minúta, Torresov presný center a pohotové zakončenie Matu. Španielska spolupráca znamenala vo víkendovom šlágri Premier League medzi Chelsea a Manchestrom United pre The Blues vedenie 2:0.

Zverenci manažéra Villasa-Boasa viedli v 50. minúte dokonca už 3:0 a ani to im na víťazstvo nestačilo. Konečných 3:3 nenecháva na Stamford Bridge spokojného snáď nikoho a to ani pri opakovanom pohľade na Matov gól.

V hlavnej úlohe Drogba

Rovníková Guinea sa na Africkom pohári dostala do štvrťfinále. A v ňom ju zastavil Didier Drogba. Domáci priaznivci sa najprv tešili ako zbabral pokutový kop, potom ale dvomi gólmi zariadil Pobrežiu Slonoviny účasť v semifinále.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov