Futbal: Robinho chce ísť do Chelsea

SITA|6. aug 2008 o 17:16

Brazílsky futbalista Robinho pre španielske médiá vyhlásil, že predstaviteľom svojho terajšieho zamestnávateľa Realu Madrid tlmočil želanie prestúpiť do FC Chelsea.

MADRID 6. augusta (SITA, AFP) - Brazílsky futbalista Robinho pre španielske médiá vyhlásil, že predstaviteľom svojho terajšieho zamestnávateľa Realu Madrid tlmočil želanie prestúpiť do FC Chelsea, ktorého trénerom je Luiz Felipe Scolari. Robinho údajne prezidentovi "bieleho baletu" Ramonovi Calderonovi povedal, že žiadny klub nemôže nasilu držať hráča, ktorý chce odísť.

Použil teda rovnaký argument, aký sa často ozýva z úst predstaviteľov Realu pri snahe o angažovanie Cristiana Ronalda z Manchestru United. Robinho sa cíti v madridskom klube, ktorý mu zabránil v účasti na OH v Pekingu, nechcený. Britské médiá ešte v júli informovali, že Chelsea ponúka za 24-ročného útočníka odstupné 25 miliónov libier. Aj šéf exekutívy Londýnčanov Peter Kenyon pripustil záujem o tohto Brazílčana. "Je dobre známe, že máme interes o Robinha. S Realom naďalej rokujeme."

Nachádzate sa tu:
Domov