Davenport musel byť po útoku hospitalizovaný

SITA|22. aug 2009 o 17:32

Aktuality zo sveta futbalu.

BRATISLAVA.

Obranca anglického futbalového klubu West Ham United Calum Davenport sa podrobil lekárskemu zákroku po tom, čo ho v jeho dome v meste Bedford bodol neznámy útočník.

Dvadsaťšesťročný rodák z Bedfordu a jeho matka sa stali v piatok večer obeťami útoku a obaja museli byť hospitalizovaní.

"Jeho mama sa zotavuje, Calum však musel podstúpiť operáciu. Jeho zranenia doktori označili ako vážne. Kluboví lekári spolupracujú s personálom nemocnice, kde sa Davenport lieči," uvádza sa v oficiálnom stanovisku východolondýnskeho klubu.

Burdisso blízko k podpisu zmluvy s AS Rím

Obranca talianskeho futbalového veľkoklubu Inter Miláno Nicolás Burdisso potvrdil, že je blízko k podpisu zmluvy s konkurenčným tímom AS Rím.

"Už je skoro všetko dokončené a som hráčom Ríma," skonštatoval 28-ročný Argentínčan a pokračoval: "Balím si veci a odchádzam do Ríma podpísať zmluvu." Burdisso odohral v drese úradujúceho talianskeho majstra 93 stretnutí a strelil 4 góly.

Celkovo 25-krát si obliekol najcennejší reprezentačný dres, v roku 2006 bol členom "modrobielych" na MS v Nemecku. Argentínu reprezentoval aj na OH 2004 v Aténach, kde sa so spoluhráčmi tešil zo zlatých medailí.

Nachádzate sa tu:
Domov