Darček pre trénera – víťazstvo

Dvojnásobná oslava. Tréner Jozef Komara oslávil cez víkend narodeniny a dôležité víťazstvo.
Dvojnásobná oslava. Tréner Jozef Komara oslávil cez víkend narodeniny a dôležité víťazstvo. (Autor: jope)
Sportnet|24. sep 2012 o 00:00

Jesennú časť začali v Spišskom Podhradí veľmi dobre. Prišiel však mierny útlm, ale teraz ich prebralo cenné víťazstvo vo Svidníku 2:1.



SP. PODHRADIE. Jediný zástupca zo Spiša v štvrtoligovej spoločnosti zabral v pravý čas. Smoliarska séria sa ťahala už príliš dlho.

Podhradčania už boli zmierení s remízou 1:1 vo Svidníku. Aj takýto výsledok bol pre nich lepší, ako ďalšia prehra. Futbal sa hrá do záverečného hvizdu hlavného rozhodcu a dôležité víťazstvo sa zrodilo až v nadstavenom čase.

„Dnes nastúpili piati hráči  'deväťdesiattrojky' (ročník narodenia 1993). Nesmierne ma teší príchod Mariána Ďuršu. Získali sme ho na poslednú chvíľu a tento mladík v 93. minúte rozhodol o našich troch bodoch vo Svidníku,“ natešene vysúkal zo sebe prvé radostné vety tréner MŠK Spišské Podhradie Jozef Komara.

Mladíci zabrali

Od novej sezóny začali pod Spišským hradom budovať nový káder. Odišlo viacero skúsených hráčov. Pri troch starších borcoch začali naberať cenné skúsenosti mladíci. A práve ich výkon a prístup k zápasu v nedeľu rozhodol.

„Domáci už v piatej minúte išli do vedenia a tento gól ich akoby učičíkal. Začali hrať profesorský futbal. Na našej strane chcem vyzdvihnúť výborný výkon mladíkov. V 70. minúte Babej perfektne trafil z priameho kopu. A to, čo ukázal Ďurša v nadstavenom čase, bolo niečo úžasné, keď prešiel všetko, čo mu stále v ceste a rozhodol. Verím, že táto nová posila bude u nás futbalovo napredovať. Rovnako verím, že napredovať bude aj naša spolupráca s FK Spišská Nová Ves,“ skonštatoval predseda klubu a tréner v jednej osobe J. Komara.

„Bol to najkrajší darček k mojim 41. narodeninám,“ dodal Jozef Komara.


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Darček pre trénera – víťazstvo