Cibulková sa teší na olympijskú dedinu, Haborák pôjde zháňať darčeky

TASR|6. aug 2008 o 23:00

Bratislava 6. augusta (TASR) - V sprievode prezidenta Slovenskej republiky Ivana Gašparoviča v stredu krátko pred 23.00 h zamierilo do Pekingu ďalších ...

Bratislava 6. augusta (TASR) - V sprievode prezidenta Slovenskej republiky Ivana Gašparoviča v stredu krátko pred 23.00 h zamierilo do Pekingu ďalších päť olympionikov spod Tatier. Na palube prezidentského špeciálu boli tenistky Dominika Cibulková so Janette Husárovou i trojica atlétov - guliar Milan Haborák, kladivár Miloslav Konopka a desaťbojár Slaven Dizdarevič.

Cibulková sa už nevedela dočkať, kedy na vlastné oči uvidí olympijskú dedinu. "Na moju prvú olympiádu sa veľmi teším, i ked zo začiatku budem z toho všetkého asi trochu vyhúkaná. Som veľmi zvedavá, aké to tam celé bude. So Janette počas letu s medzipristátim v Taškente spolu určite prekecáme niekoľko hodín a bude zábava, aspoň nám to rýchlejšie ubehne. Janette sa takýchto letov veľmi bojí, no verím, že to bude bezproblémové," povedala Cibulková.

Haborák dostal pred odletom do Pekingu špeciálnu úlohu - kúpiť darčeky pre svojho syna a manželku. "Môj malý má päť rokov a je celý zbláznený do komiksov. Myslím, že zohnať čínske imitačky nebude až taký problém. Oveľa ťažšie bude vybrať niečo pekné pre manželku, ktorá je predsa len náročnejšia. Asi sa rozhodnem pre nejaký šperk," povedal slovenský atlét.

la kj br /k dispozícii sú fotoreportáž a zvukové záznamy/

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Olympijské»Cibulková sa teší na olympijskú dedinu, Haborák pôjde zháňať darčeky