Chelsea niekoľko týždňov bez Ricarda Carvalha

SITA|30. okt 2008 o 12:45

LONDÝN 30. októbra (SITA) - Portugalský obranca v službách anglického veľkoklubu FC Chelsea Ricardo Carvalho si musí minimálne na tri týždne oddýchnuť od futbalu. Tridsaťročný stopér sa zranil v stredajšom ...

LONDÝN 30. októbra (SITA) - Portugalský obranca v službách anglického veľkoklubu FC Chelsea Ricardo Carvalho si musí minimálne na tri týždne oddýchnuť od futbalu. Tridsaťročný stopér sa zranil v stredajšom stretnutí 10. kola Premier League 2008/09 na pôde Hull City (3:0), keď si natiahol zadný stehenný sval. Carvalho sa pritom len minulý týždeň vrátil do zápasového diania po mesačnej maródke spôsobenej problémami s kolenom. Portugalčan nebude svojmu trénerovi Luizovi Felipemu Scolarimu k dispozícii nielen na domácej ligovej scéne, ale pravdepodobne ani v dvoch dueloch skupinovej fázy Ligy majstrov proti AS Rím a Girondins Bordeaux.

Okrem Ricarda Carvalha má po stredajšom dueli na KC Stadium problémy aj stredopoliar Joe Cole, ktorý hral len do 54. min. V jeho prípade ide o poranený členok, vedenie "The Blues" však dúfa, že Cole bude v poriadku už na sobotňajší zápas Premier League proti Sunderlandu.


Nachádzate sa tu:
Domov