Capello nechce trénovať Chelsea

SITA|22. mar 2013 o 13:04

Rusov má priviesť na majstrovstvá sveta v roku 2014.

BELFAST. Fabio Capello neukončí predčasne svoju misiu pri ruskej futbalovej reprezentácii. V médiách sa totiž objavili špekulácie, že taliansky kouč by mohol po skončení tejto ligovej sezóny prevziať funkciu šéfa realizačného tímu FC Chelsea, Capello to však vylúčil.

Na lavičke Chelsea sedí Španiel Rafael Benítez, ktorý má platný kontrakt len do konca tohto ročníka a neprajní fanúšikovia si od neho vynútili vyhlásenie, že zostane len pri ňom. V médiách sa skloňuje mnoho jeho možných nasledovníkov, ale tréner Ruska ním rozhodne nebude.

Capello má so svojimi zverencami vynikajúcu bilanciu v kvalifikácii o postup na majstrovstvá sveta 2014 do Brazílie. Zborná má po štyroch dueloch na konte 12 bodov, najbližšie nastúpi v piatok v Belfaste proti Severnému Írsku a očakáva sa, že splní úlohu favorita a opäť sa o krok posunie k účasti na svetovom šampionáte.

Zaujímavé je, že Rusi absolvujú v pondelok medzištátne prípravné stretnutie proti Brazílčanom práve na štadióne FC Chelsea. "Skutočne neviem nič o údajnom záujme Chelsea o moje služby. Pri ruskej reprezentácii som šťastný, sústreďujem sa na kvalifikáciu MS 2014," povedal 66-ročný Capello.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Capello nechce trénovať Chelsea