Bellamy údajne za 9 miliónov libier do West Hamu

SITA|6. júl 2007 o 15:19

LIVERPOOL 6. júla (SITA) - Anglický prvoligový futbalový klub West Ham United sa údajne za 9 miliónov britských libier dohodol na prestupe útočníka Craiga Bellamyho z konkurenčného FC Liverpool. Pozícia ...

LIVERPOOL 6. júla (SITA) - Anglický prvoligový futbalový klub West Ham United sa údajne za 9 miliónov britských libier dohodol na prestupe útočníka Craiga Bellamyho z konkurenčného FC Liverpool. Pozícia waleského reprezentanta, ktorý by mal v národnom tíme prevziať kapitánsku pásku od odchádzajúcej legendy Ryana Giggsa, je na Anfield Road ohrozená po príchodoch útočníkov Fernanda Torresa z Atlética Madrid a Andrija Voronina z Bayeru Leverkusen. Bellamyho pobyt v tíme z mesta Beatles navyše sprevádzali viaceré kontroverzie, najznámejšou z nich bol útok golfovou palicou počas zahraničného sústredenia na spoluhráča Johna Arneho Riiseho.

V minulosti sa aj z tohto dôvodu často spomínalo jeho hosťovanie v iných anglických mužstvách, či prípadný prestup do talianskych veľkoklubov Juventus Turín a AS Rím. Napriek tomu britský denník Daily Mirror oznámil, že Bellamy podpísal s "kladivármi" štvorročný kontrakt, počas ktorého by mal zarábať 70 tisíc libier týždenne.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Bellamy údajne za 9 miliónov libier do West Hamu