Barcelona nebude mať športového riaditeľa, ale štvorčlennú technickú komisiu

(Autor: Twitter)
SITA|13. feb 2015 o 09:08

Klub začiatkom januára odvolal dovtedajšieho športového riaditeľa Andoniho Zubizarretu. Španiel čelil kritike za výkony posíl i ročný zákaz transferov.

BARCELONA. Funkciu nového športového riaditeľa v španielskom futbalovom klube FC Barcelona napokon nebude zastávať iba Ariedo Braida. Vedenie klubu predstavilo štvorčlennú technickú komisiu.

Okrem 68-ročného Taliana v nej figurujú Jordi Mestre, Javier Bordas a Carles Rexach. Skupina bude mať v náplni práce záležitosti, ktoré v minulosti zastával športový riaditeľ.

Ako je známe, Barcelona začiatkom januára odvolala dovtedajšieho športového riaditeľa klubu Andoniho Zubizarretu. Španiel v ostatnom období čelil kritike za výkony posíl i nedávno potvrdený ročný zákaz transferov pre porušenie príslušných medzinárodných pravidiel.

Informovala o tom oficiálna stránka barcelonského klubu.

Braida pracoval takmer tridsať rokov ako športový riaditeľ AC Miláno, kam priviedol viacero svetových hviezd. Jeho anabáza v klube sa skončila v roku 2013. V ostatnom období spolupracoval so Sampdoriou Janov.

Jordi Mestre zastáva v barcelonskom klube pozíciu viceprezidenta, Javier Bordas je jedným z členov vedenia. Carles Rexach je niekdajší hráč a tréner FC Barcelona.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Barcelona nebude mať športového riaditeľa, ale štvorčlennú technickú komisiu