Autogramiáda aj s Meszárošom, tréning s fotením detí

TASR|27. sep 2008 o 03:37

Tampa Bay si pred duelom so Slovanom Bratislava ešte odskočí do Berlína.

BRATISLAVA. Narýchlo zorganizovaný nedeľňajší zápas Eisbären Berlín - Tampa Bay Lightning nespôsobil oneskorenie programu zámorského klubu v Bratislave. Hviezdy NHL sa v pondelok ráno v hlavnom meste Slovenska zobudia do autogramiády a organizátori v hoteli Carlton od 10.00 h garantujú naozaj atraktívne zloženie.

Fanúšikovia sa môžu tešiť na podpisy kanadských velikánov Vincenta Lecavaliera, Martina St.Louisa, nemeckého veterána Olafa Kölziga i slovenského legionára amerického mužstva Andreja Meszároša. Za Slovan prídu Róbert Döme, Marek Uram, Sasu Hovi a Martin Kuľha. V pondelok bude aj druhá možnosť vidieť hráčov Tampy, a to dokonca všetkých a na ľade. Verejný tréning Lightning sa začína o 16.15 h a vstupenky naň stoja 300 Sk.

Organizátori to považujú za dobrú investíciu, keďže okrem sledovania hokejistov NHL je možnosť získať aj vstupenku na utorňajší zápas, ktorá v normálnom predaji vyšla mnohonásobne viac. Šanca nie je malá, keďže spoločnosť Orange Slovensko, a.s. ponúka 500 kusov pre tých šťastlivcov, ktorí v areáli Samsung Arény nájdu hostesku firmy a správne odpovedajú na jednoduchú otázku. V rámci celého tréningového podujatia bude vyhradená aj 15-minútová autogramiáda výlučne pre deti, s ktorými sa hviezdy hokejového neba aj odfotia.

V utorok je o 10.15 h na programe tlačová konferencia v Samsung Aréne, o 19.00 ceremoniál a o 19.30 úvodné buly zápasu, ktorý je pre hostí generálkou na víkendový pražský dvojzápas na štarte súťažnej sezóny NHL. Pre Slovan je to atraktívny medzisezónny bonus s nádychom exhibície, avšak na rozdiel od iných akcií podobného druhu s oveľa vážnejším a prestížnejším pozadím.

Nachádzate sa tu:
Domov