Atlanta opäť potvrdila Hossovu nepredajnosť

SITA|9. aug 2007 o 14:35

ATLANTA 9. augusta (SITA) - Pozícia slovenského hokejistu Mariána Hossu v klube NHL Atlanta Thrashers je neotrasiteľná. Generálny manažér mužstva z Georgie Don Waddell opäť vyvrátil rôzne fámy, podľa ...

ATLANTA 9. augusta (SITA) - Pozícia slovenského hokejistu Mariána Hossu v klube NHL Atlanta Thrashers je neotrasiteľná. Generálny manažér mužstva z Georgie Don Waddell opäť vyvrátil rôzne fámy, podľa ktorých by mal Hossa prestúpiť do San Jose či Vancouveru. Waddell odmietol všetky tieto špekulácie. "Žiaden klub NHL nás neoslovil s požiadavkou na výmenu. Myslím, že náš postoj sme jasne deklarovali už počas draftu. Marián Hossa nepôjde nikde. Ak by sa tak stalo, pre Dona Waddella by bolo lepšie putovať s ním," vyjadril sa Waddel v denníku Atlanta Journal Constitution. Dvadsaťosemročný útočník má zmluvu s Atlantou ešte na jednu sezónu.

Ak by ho chcel nejaký záujemca získať, musel by Thrashers ponúknuť adekvátnu náhradu. Atlanta by chcela s Hossom podpísať ešte počas letnej pauzy pred začiatkom ročníka novú zmluvu, aby si ho udržala na dlhšie obdobie a zabránila tak situácii, že by sa budúci rok najlepší hokejista Slovenska 2006 stal voľným hráčom. "Či s ním chceme podpísať zmluvu ešte pred začiatkom ročníka? Samozrejme. A či budeme zúfalí, ak sa nám to nepodarí? Absolútne nie," dodal Waddell.


Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Atlanta opäť potvrdila Hossovu nepredajnosť