Ambície Chelsea počítajú s Lampardom, Drogbom aj Ševčenkom

SITA|28. júl 2008 o 11:51

KUALA LUMPUR 28. júla (SITA, AFP) - Výkonný riaditeľ anglického futbalového veľkoklubu FC Chelsea Peter Kenyon sa pred začiatkom novej sezóny nechce pripraviť o služby trojice Frank Lampard, Didier Drogba ...

KUALA LUMPUR 28. júla (SITA, AFP) - Výkonný riaditeľ anglického futbalového veľkoklubu FC Chelsea Peter Kenyon sa pred začiatkom novej sezóny nechce pripraviť o služby trojice Frank Lampard, Didier Drogba a Andrij Ševčenko, o ktorej odchode zo Stamford Bridge sa intenzívne špekuluje. Naopak, do tímu nového trénera Luiza Felipeho Scolariho by rád pritiahol Brazílčana Robinha. "Rokovania s Frankom stále prebiehajú, ale od všetkých troch očakávam, že s nami vstúpia do nového ročníka. Kúpili sme Joseho Bosingwu, podpísali Deca, ale potrebujeme ešte jedného hráča, preto sa mimoriadne zaujímame o Robinha," popísal situáciu v kádri "The Blues" Kenyon a ešte raz poprel cieľ získať stredopoliara Kaká z AC Miláno.

Futbalisti Chelsea absolvujú v súčasnosti druhú časť medzisezónneho turné po Číne, Malajzii a Rusku, po dvoch zápasoch s čínskymi súpermi majú skóre 11:0 a Scolari vyslovil cieľ získať v nadchádzajúcom ročníku štyri trofeje. "Minulý rok sa dostalo mužstvo do finále v troch súťažiach, to je pre mňa dobrá východisková poloha. Budeme účinkovať na štyroch scénach, na všetkých sa pokúsim vyhrať a hráči urobia to isté," povedal brazílsky kouč majúc na mysli domácu Premier League, FA Cup, Ligový pohár a Ligu majstrov. "Nebude to ľahké, ale máme na to tím a hráčov. Chelsea mi poskytla všetko, čo potrebujem," vyhlásil Scolari.


Nachádzate sa tu:
Domov