Adriano možno na hosťovanie do West Hamu

SITA|29. aug 2007 o 15:48

LONDÝN 29. augusta (SITA, AP) - Účastník najvyššej anglickej futbalovej súťaže (Premier League) West Ham United rokuje s talianskym veľkoklubom Interom Miláno o možnom hosťovaní brazílskeho útočníka Adriana.

"Eventuálna dohoda je v počiatočnej fáze, o peniazoch sme zatiaľ nerokovali. Klub zatiaľ skúma možnosť získať hráča na hosťovanie," vyhlásili v utorok zástupcovia West Hamu.

Inter je pripravený uvoľniť kanoniera Adriana (vlastným menom Adriano Leite Ribeiro), ale len na hosťovanie. Ten v priebehu poslednej, majstrovskej sezóny v Serii A, strelil iba päť gólov, a navyše, v kádri Interu sú ďalší traja kvalitní zakončovatelia - Zlatan Ibrahimovič, Hernán Crespo a najnovšie aj David Suazo. Podľa prezidenta "nerazzurri" Massima Morattiho je cieľom udržať Adriana v klube a "vrátiť mu skvelú formu". Adriano mal v minulej sezóne aj problémy s dodržiavaním disciplíny. Brazílčan však z Milána odísť nechce: "Ak by som mal odísť, tak len na prestup. Ja však chcem zostať v Interi. Nechcem ísť opäť na hosťovanie."


Nachádzate sa tu:
Domov