Nitra je krôčik od titulu. Šatan: Všetci hráči AHL sú pre nás zaujímaví (Sportnet podcast)

Radosť hráčov Nitry po góle v treťom zápase finále play off hokejovej Tipos extraligy medzi HK Nitra - HK Spišská Nová Ves
Radosť hráčov Nitry po góle v treťom zápase finále play off hokejovej Tipos extraligy medzi HK Nitra - HK Spišská Nová Ves (Autor: TASR)
Sportnet|24. apr 2024 o 07:20

Vypočujte si stredajšiu časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je streda, 24. apríl, a svoje 37 narodeniny dnes oslavuje kanadský hokejový obranca Kris Letang, ktorý je trojnásobným víťazom Stanley Cupu v drese Pittsburghu Penguins.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Nitra s mečbalom

Hokejisti HK Nitra zvíťazili v treťom finálovom zápase play off Tipos extraligy na domácom ľade s HK Spišská Nová Ves 5:1.

V sérii hranej na štyri víťazné zápasy tak vedú už 3:0 a od titulu ich delí jeden triumf. Zisk druhého Pohára Vladimíra Dzurillu v histórii budú môcť Nitrania spečatiť dnes na domácom ľade.

Nitrania opäť vyškolili Spišiakov z efektivity a najmä skvelý úvod tretieho duelu, v ktorom strelili tri góly za 12 minút, ich nakopol do pokračovania spanilej jazdy.

Spišiaci stoja pred veľmi náročnou úlohou. Ak sa chcú radovať z historického titulu, musia Nitru zdolať štyrikrát za sebou.

Viac k téme:

Káder na MS naberá na kvalite

V utorok sa na zraze objavili aj Peter Cehlárik a Marek Hrivík, ktorého ešte limituje zranenie.

Po zápasoch s Čechmi sa k tímu pripojí pätica Juraj Slafkovský, Šimon Nemec, Pavol Regenda, Tomáš Tatar a Martin Pospíšil.

V hre je však niekoľko ďalších mien z AHL. Počet hráčov zo zámoria by za istých okolností mohol byť až dvojciferný.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Nitra je krôčik od titulu. Šatan: Všetci hráči AHL sú pre nás zaujímaví (Sportnet podcast)