Peter Kováčik: Majiteľ nám dal do šatne svoju fotku, aby sme na neho stále mysleli (Podcast Spoza piva)

Peter Kováčik v drese FK Podbrezová.
Peter Kováčik v drese FK Podbrezová. (Autor: Facebook FK Podbrezová)
Samuel Biroš, Timotej Gašper|2. máj 2024 o 11:30

Podcast Spoza piva prináša epizódu s poradovým číslom 71, v ktorej sa chalani venovali Petrovi Kováčikovi z Podbrezovej.

Všetky epizódy podcastu Spoza piva na Sportnet.sk nájdete na tomto odkaze >>>


BRATISLAVA. Spoza piva prináša svoju 71. epizódu, v ktorej sa chalani na diaľku spojili s univerzálom Podbrezovej, Petrom Kováčikom.

Témou debaty Spoza piva bola súčasná sezóna, budúcnosť v Taliansku či reprezentačné záležitosti.

Meno Peter Kováčik je slovenskému fanúšikovi dobre známe. Najmä tomu, kto fandí našej domácej súťaži.

Peťa totiž na viacerých frontoch označujú ako kométu sezóny, teda hráča, ktorý spravil v končiacom ročníku najväčší a krok vpred. A určite majú pravdu.

Hráč Podbrezovej je známy z výkonov na pravom kraji obrany, kde mu podľa vlastných slov nevadí hrať klasického beka, ale aj vyššie postaveného wing-backa. 

Peter má skvelú sezónu, o čom svedčí aj počet asistencií, ktorý sa rovná tým najlepším v rámci celej sezóny v domácej súťaži.

V najnovšej epizóde s Petrom Kováčikom sa dozviete aj:

  • Ako hodnotí sezónu?
  • Ako videl semifinále poháru proti Trnave?
  • Čo sa stalo v zime s Comom?
  • Kde sa mu hrá najlepšie?
  • Akú má víziu o reprezentácii?

Nielen za jeho jesenné výkony ho ešte v zime kontaktoval klub Como, kam sa Peter bude pravdepodobne po sezóne sťahovať. Viac o celej veci porozprával v našej novej epizóde.

Nezabudli sme ani na pohárovú cestu Podbrezovej, ktorá vyradila Slovan a v semifinále prehrali veľmi tesne proti Trnave. 

Podcast Spoza piva

Futbalom žijú, futbalom dýchajú, o futbale sa rozprávajú. Dvojica Timo a Samo si založila futbalový podcast Spoza piva, kde sa práve s týmto zlatistým mokom v ruke rozprávajú o najnovšom dianí zo sveta guľatej lopty.

Po úvodných epizódach či katarských komentároch sa rozbehli aj v oblasti rozhovorov, do ktorých si na debatku Spoza piva volajú tie najzaujímavejšie osobnosti slovenského futbalu.

Podcast si môžete vypočuť na: Spotify Apple Google Podbean

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Peter Kováčik: Majiteľ nám dal do šatne svoju fotku, aby sme na neho stále mysleli (Podcast Spoza piva)