Zola pripravený na krízový scenár vo West Hame

SITA|24. sep 2008 o 12:36

LONDÝN 24. septembra (SITA) - Nový tréner futbalového klubu Premier League West Ham United Gianfranco Zola pripustil, že existuje alternatíva, podľa ktorej mužstvo bude nútené uvoľniť najkvalitnejších ...

LONDÝN 24. septembra (SITA) - Nový tréner futbalového klubu Premier League West Ham United Gianfranco Zola pripustil, že existuje alternatíva, podľa ktorej mužstvo bude nútené uvoľniť najkvalitnejších hráčov v prípade zaplatenia pokuty vo výšky 30 miliiónov libier za prestup argentínskeho útočníka Carlosa Teveza.

Ako informujú stredajšie vydania anglických médií, londýnsky klub skompletizoval pred dvoma rokmi transfér hráča, ktorý dnes už háji farby Manchestru United, napriek tomu, že jeho odchod na "Ostrovy" nebol oprávnený.

Keby Tevez v tom čase neposilnil West Ham, v Premier League by sa na jeho úkor mohol zachrániť Sheffield United. Ten požaduje 30 miliónov ako odškodné za stratu príjmu z televíznych prenosov či poklesu cien hráčov.

"Klub musí pri všetkých rozhodnutiach neustále myslieť aj na túto možnosť," vyjadril sa nový lodivod "kladivárov" Zola a ďalej dodal: "Musíme aj naďalej tvrdo pracovať až do januárového prestupového termínu."

Gianfranco Zola má s anglickým futbalom skúsenosti nielen v trénerskej, ale aj hráčskej oblasti. Počas svojej kariéry obliekal sedem sezón dres londýnskej Chelsea a priaznivci mužstva úradujúceho anglického vicemajstra ho v roku 2007 v hlasovaní zvolili za historicky najlepšieho hráča klubu.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Zola pripravený na krízový scenár vo West Hame