Ďalší útok McGregora? Volkanovski ho v sekunde uzemnil ako bleskozvod

Conor McGregor.
Conor McGregor. (Autor: TASR/AP)
SvetMMA|25. okt 2022 o 00:34

McGregora v sekunde odbil.

LAS VEGAS. Krátko po titulovom zápase turnaja UFC 280 ostro reagoval na nového šampióna ľahkej váhy, no ani o deň neskôr nepoľavil.

Hviezdny bojovník MMA Conor McGregor prostredníctvom svojho účtu na Twitteri sa v pondelok zameral na najbližší titulový súboj v ľahkej váhe.

Duel sa uskutoční 12. februára a obstará dvojica Islam Machačev a Alexander Volkanovski.

Dva kliešte a stará hláška McGregora

V austrálskom Perthe tak uvidíme stret dvoch aktuálnych šampiónov UFC. Zatiaľ čo prvý menovaný je po sobote kráľom divízie do 70 kilogramov, Volkanovski vládne vo váhe do 66 kilogramov.

„Moje dva staré opasky, ktoré teraz majú tieto dva kliešte. Zápas, za ktorého sledovanie si zaplatí asi tak desať ľudí,“ napísal rodák z Dublinu.

Azda najväčšie prekvapenie zožala odpoveď Alexandra Volkanovskiho.

Austrálsky zápasník na poznámku najväčšej hviezdy UFC zareagoval zdieľaním jedného staršieho komentára od McGregora.

„Víťazi sa sústredia na to, aby zvíťazili, zatiaľ čo lúzri sa sústredia na víťazov,“ zdieľal Volkanovski v okamihu starší McGregorov príspevok na Twitteri.

Známy Ír výmenu názorov na sociálnej sieti nakoniec uzavrel tým, že to z jeho strany bolo len hodnotenie duelu.

Volkanovskemu radí, aby si pred duelom s Machačevom zaspomínal na svoju kariéru hráča rugby v mladosti a pribral na váhe.

„Iba sledujem čo sa deje a monitorujem situáciu, priateľu. To je celé. Som však štastný za to, do akej pozícii si sa dostal. Ja sa vrátim, pretože toto sa nikdy neskončí, veď to vieš.

Kľudne si môžeme dať proti sebe zápas. Nezabúdaj na to, že ja som bol v minulosti v rovnakej pozícii ako teraz ty. Ovládol som perovú divíziu a potom som išiel do vyššej váhy. Veľa šťastia.

Podľa mňa by si mal nabrať ako za starých čias. Urob zo seba bowlingovú guľu, aspoň to by som urobil ja. V aktuálnej forme si nie som tebou istý, ale pokiaľ to tak spravíš a urobíš zo seba (bowlingovú) guľu, tak tam tá šanca bude,“ zakončil.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Ďalší útok McGregora? Volkanovski ho v sekunde uzemnil ako bleskozvod