Za Rumunsko proti Francúzsku aj Pavel a Hanescu

SITA|26. jan 2008 o 17:51

BUKUREŠŤ 26. januára (SITA) - Rumunsko budú reprezentovať vo dvojhrách v rámci blížiaceho sa stretnutia s Francúzskom v osemfinálovom 1. kole svetovej skupiny Davisovho pohára tenisových družstiev mužov ...

BUKUREŠŤ 26. januára (SITA) - Rumunsko budú reprezentovať vo dvojhrách v rámci blížiaceho sa stretnutia s Francúzskom v osemfinálovom 1. kole svetovej skupiny Davisovho pohára tenisových družstiev mužov veteráni Andrei Pavel a Victor Hanescu. Avizoval to kapitán balkánskeho družstva Florin Segerceanu a zároveň predznamenal nasadenie tandemu Florin Mergea - Horia Tecau do štvorhry. Duel s výberom krajiny "galského kohúta" sa uskutoční 8. - 10. februára v hale Sala Transylvania s kapacitou 2200 divákov v Sibiu na tvrdom povrchu GreenSet. Pavel, ktorý túto nedeľu oslávi 34. narodeniny, má za 15 sezón v 26 stretnutiach svojej krajiny bilanciu 40 víťazstiev - 20 prehier (32-13 vo dvojhre, 8-7 vo štvorhre). Francúzsko vedie v historickej bilancii vysoko 7:1. Zostava hostí zatiaľ nie je známa. Uzávierka oficiálnych nominácií je tradične 10 dní pred začiatkom, teda v utorok 29. januára.


Nominácia tenistov Rumunska na zápas s Francúzskom v osemfinálovom 1. kole svetovej skupiny Davisovho pohára reprezentačných družstiev mužov (8. - 10. februára, Sibiu, Sala Transilvania, tvrdý povrch GreenSet v hale, kapacita 2200 divákov):

Andrei Pavel, Victor Hanescu, Florin Mergea, Horia Tecau, kapitán Florin Segerceanu


Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Davis Cup»Za Rumunsko proti Francúzsku aj Pavel a Hanescu