West Ham pripravený na stratu Teveza, angažoval Bellamyho

SITA|10. júl 2007 o 12:06

LONDÝN 10. júla (SITA, AP) - Anglický futbalový klub West Ham United je už pripravený na očakávanú stratu argentínskeho útočníka Carlosa Teveza. V utorok v Upton Parku skompletizovali prestup waleského ...

LONDÝN 10. júla (SITA, AP) - Anglický futbalový klub West Ham United je už pripravený na očakávanú stratu argentínskeho útočníka Carlosa Teveza. V utorok v Upton Parku skompletizovali prestup waleského kanoniera Craiga Bellamyho z FC Liverpool. "Hammers" môžu s jeho službami počítať nasledujúcich päť sezón, čo ich bude stáť 7,5 milióna libier. Bellamy uprednostnil ponuku West Hamu pred Norwichom, Coventry, Blackburnom a návratom do Newcastlu.

Pozícia waleského reprezentanta, ktorý by mal v národnom tíme prevziať kapitánsku pásku od odchádzajúcej legendy Ryana Giggsa, sa na Anfield Road skomplikovala po príchodoch útočníkov Fernanda Torresa z Atlética Madrid a Andrija Voronina z Bayeru Leverkusen. Bellamyho pobyt v tíme z mesta Beatles navyše sprevádzali viaceré kontroverzie, najznámejšou z nich bol útok golfovou palicou počas zahraničného sústredenia na spoluhráča Johna Arneho Riiseho.

West Ham sa už pred angažovaním Bellamyho posilnil v strede poľa (Scott Parker z Newcastlu a Julien Faubert z Bordeaux) a na brankárskom poste (Richard Wright z Evertonu). Podľa britského denníka Daily Mirror by Bellamy mal zarábať 70 tisíc libier týždenne.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»West Ham pripravený na stratu Teveza, angažoval Bellamyho