Vstupenky na viedenský duel Rakúsko - USA už v predaji

SITA|5. dec 2007 o 13:49

VIEDEŇ 5. decembra (SITA) - Do distribúcie sa už dostali vstupenky na atraktívny viedenský daviscupový duel 1. kola svetovej skupiny ročníka 2008 medzi Rakúskom a čerstvým držiteľom "šalátovej misy" USA.

Zápas sa uskutoční 8. - 10. februára v hale Ferry Dusika Stadion s kapacitou 6500 divákov, a to na antuke, ktorá je povestne najmenej preferovaným typom povrchu pre družstvo Spojených štátov amerických. Cena lístkov na jeden deň sa pohybuje v rozpätí 15 - 45 eur, permanentky na všetky tri dni stoja 65 - 100 eur. Zaujímavosťou je, že oproti predchádzajúcim tenisovým podujatiam v tomto stánku obrátia dvorec o 90 stupňov, takže návštevníci sa ocitnú bližšie ku kurtu.

Organizátori by chceli prekonať hranicu 15 000 fanúšikov od piatka do nedele napriek semestrálnym prázdninám a možnému odlivu prieberčivejších priaznivcov vinou stredajšieho medzištátneho priateľského futbalového duelu Rakúsko - Nemecko na Štadióne Ernsta Happela. "Už sme mali rokovania s činovníkmi Rakúskeho futbalového zväzu. Chceme si navzájom pomôcť previazanosťou a spoločnými akciami pri propagácii podujatí," avizoval Herwin Straka, šéf spoločnosti Emotion kooperujúcej s Rakúskym tenisovým zväzom pri príprave predmetného daviscupového zápasu.

Podľa momentálnej rakúskej renkingovej jednotky Stefana Koubeka napokon k Dunaju nepricestuje James Blake, dvojka zaoceánskeho tímu za Andym Roddickom: "Blake hrá z Američanov na antuke najhoršie a európskym podujatiam na nej sa vyhýba."


Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Davis Cup»Vstupenky na viedenský duel Rakúsko - USA už v predaji