Vieira si chce vyjasniť svoju pozíciu v Interi Miláno

SITA|25. máj 2009 o 14:21

Francúzsky futbalový stredopoliar Patrick Vieira nie je spokojný so svojou pozíciu v tíme talianskeho majstra Interu Miláno a rád by sa pozhováral s trénerom Josem Mourinhom.

PARÍŽ. Francúzsky futbalový stredopoliar Patrick Vieira nie je spokojný so svojou pozíciu v tíme talianskeho majstra Interu Miláno a rád by sa pozhováral s trénerom Josem Mourinhom najmä na tému času stráveného v zápasoch na ihrisku. Bývalého hráča Arsenalu Londýn v uplynulých dvoch sezónach zabrzdili viaceré zranenia a portugalský kouč mu nedával toľko možností, ako si 32-ročný veterán predstavoval. Na rad teda prišli aj úvahy o jeho futbalovej budúcnosti. "Chcem zostať v Interi. Cítim sa tu dobre. S týmto želaním sa však musia stotožniť všetky zainteresované strany," povedal Vieira pochybujúc o tom, že Mourinho má ešte o jeho služby záujem. Majster sveta a Európy si uvedomuje, že o jeho zotrvaní na San Sire rozhodujú dva faktory - predstava tréner a zdravie. "Záleží na ňom, čo mi povie. Zároveň si uvedomujem, že keď budem fyzicky v poriadku, potom budem mať miesto v tíme. Vtedy niet žiadnych problémov."

Francúzske médiá už prišli aj s variantom Vieirovho prestupu do Lyonu alebo Paríža Saint Germain. "Nešiel by som do anglického tímu hrajúceho o stred tabuľky alebo udržanie. Uprednostňujem francúzsky klub ašpirujúci na zisk titulu," nepriamo potvrdil Vieira a poznamenal, že práve ďalšie kroky v klubovej kariére budú smerodajné v otázke prípadnej účasti na záverečnom turnaji majstrovstiev sveta 2010 v Juhoafrickej republike. "Preto je dôležité, aby som sa rozhodol správne," zakončil.

Nachádzate sa tu:
Domov