Vémola chváli Langera: Toto je frajer, ktorý si zápas so mnou naozaj zaslúži

Karlos Vémola.
Karlos Vémola. (Zdroj: Oktagon MMA)
Dávid Lukáč|19. jún 2023 o 11:35

Český bojovník mu víťazstvo prial.

BRATISLAVA. Nový dočasný šampión poloťažkej váhy Oktagonu, Slovák Pavol Langer, bude svoj titul zjednocovať s úradujúcim šampiónom Karlosom Vémolom.

Langer na podujatí Oktagon 44 porazil na body favorizovaného Nemca Alexandra Poppecka a jeho výkon ocenil aj sám Vémola.

„Dopadlo to tak, ako som hovoril, že ak ustojí prvé dve kolá tvrdý Poppeckov nátlak, tak ho nakoniec vyboduje. Myslel som si, že to takto skončí.

Klobúk dole, ako sa Langer vypracoval. Ja som mu to prial, fandil som mu. A teším sa na česko-slovenský duel, kedy sa bude môcť pobiť o plnohodnotný titul.

Verím tomu, že zápas bude na Slovensku, v Bratislave, takže sa na to teším. Predtým ma ale ešte čaká Štvanica, takže všetko poporiadku, tak ako to má byť,“ uviedol Vémola pre CNN Prima News.

Vyzerá to tak, že pred duelom s takmer dvojmetrovým Košičanom Vémola ani neplánuje začať s nejakou formou trashtalku, ako je uňho zvykom.

Ba naopak, k Slovákovi prechováva rešpekt a tvrdí, že Langer nebude jednoduchým súperom.

„Myslím, že Langer plno ľudí prekvapil a je dôkazom toho, že keď sa človek nevzdáva, tak to môže dotiahnuť aj k dočasnému titulu. Má za sebou pritom v kariére niekoľko zbytočných prehier. Všetka česť a všetok rešpekt. Toto je frajer, ktorý si zápas so mnou naozaj zaslúži.

Bolo pred ním veľa ľudí, ktorí veľkými rečami ten zápas dostali, ale v žiadnom prípade si ho nezaslúžili, a podľa toho tiež dopadli.

Ale on sa k nemu prepracoval sériou výhier. Porazil niekoľko skvelých súperov. Napríklad Xaviera, ktorý teraz na turnaji vyhral. Takže si myslím, že titulová výzva je úplne oprávnená.

Budem sa musieť pripraviť, nebude to jednoduchý súper. A som rád, že vyhral práve on a bude to veľké česko-slovenské stretnutie,“ dodal Vémola.

Termín duelu medzi Langerom a Vémolom ešte nie je známy. Predpokladá sa však, že by sa mohol uskutočniť v októbri v Bratislave.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Vémola chváli Langera: Toto je frajer, ktorý si zápas so mnou naozaj zaslúži