V Ružomberku na skúške chorvátsky gólman Markotič

SITA|16. júl 2008 o 13:03

BRATISLAVA 16. júla (SITA) - V slovenskom corgoňligovom futbalovom klube MFK Ružomberok je od stredy na skúške chorvátsky brankár Vladimir Markotič. Pre agentúru SITA to potvrdil hráčov zástupca Vladimír ...

BRATISLAVA 16. júla (SITA) - V slovenskom corgoňligovom futbalovom klube MFK Ružomberok je od stredy na skúške chorvátsky brankár Vladimir Markotič. Pre agentúru SITA to potvrdil hráčov zástupca Vladimír Varga. "Ide o 28-ročného gólmana, ktorý v uplynulej sezóne obliekal dres prvoligového klubu FC Posušje v Bosne a Hercegovine. Odporučil som im ho, keďže sa potrebujú zabezpečiť v prípade odchodu Ľuboša Hajdúcha do zahraničia," skonštatoval V. Varga a pokračoval: "Markotič pricestoval do Ružomberka v stredu predpoludním, po ubytovaní by sa mal zapojiť do prípravy s mužstvom. Pravdepodobne tu pobudne tri - štyri dni, po ktorých sa tréneri vyjadria, či budú mať o neho záujem."

Vladimír Varga zároveň pripomenul aj ďalšiu novinku vo futbalovom dianí: "V utorok podpísal s vedením FK DAC 1904 Dunajská Streda polročný kontrakt s ročnou opciou stopér Ján Marcin." Ten v uplynulom ročníku pôsobil v FC Senec, v januári tohto roku absolvoval skúšku v Českých Budějoviciach, na ktorej však neuspel.


Nachádzate sa tu:
Domov