V Limoges sa na úvod predstaví Cornetová proti Hantuchovej

SITA|24. apr 2009 o 13:29

Víkendové stretnutie o účasť vo svetovej skupine Pohára federácie medzi tenistkami Francúzska a Slovenska v Limoges sa začne súbojom domácej jednotky Alizé Cornetovej a slovenskej dvojky Daniely Hantuchovej.

LIMOGES. Víkendové stretnutie o účasť vo svetovej skupine Pohára federácie 2010 medzi tenistkami Francúzska a Slovenska v Limoges sa v sobotu krátko po 13.30 h SELČ začne súbojom domácej jednotky Alizé Cornetovej a slovenskej dvojky Daniely Hantuchovej.

Po nich nastúpia na antukový dvorec v halovom komplexe Palais des Sports Beaublanc Amélie Mauresmová a Dominika Cibulková. V nedeľu by malo stretnutie o postup medzi osemčlennú fedcupovú elitu pokračovať od 13.00 h ďalšími dvoma dvojhrami a záverečnou štvorhrou. Najprv sa predstavia rebríčkové jednotky oboch tímov Cornetová a Cibulková, po nich prídu na rad Mauresmová a Hantuchová.

Do záverečnej štvorhry kapitáni oboch tímov Nicolas Escudé a Matej Lipták predbežne nominovali dvojice: Nathalie Dechyová, Mathilde Johanssonová - Dominika Cibulková, Daniela Hantuchová. Rozhodol o tom piatkový žreb, ktorý sa uskutočnil na radnici v sále Louisa Longequeua v Limoges.

Žreb stretnutia Francúzsko - Slovensko:

sobota / úvodné dvojhry od 13.30 h SELČ

Alizé Cornetová - Daniela Hantuchová

Amélie Mauresmová - Dominika Cibulková

nedeľa / záverečné dvojhry a štvorhra od 13.00 h

Alizé Cornetová - Dominika Cibulková

Amélie Mauresmová - Daniela Hantuchová

Nathalie Dechyová, Mathilde Johanssonová - Dominika Cibulková, Daniela Hantuchová

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»V Limoges sa na úvod predstaví Cornetová proti Hantuchovej