V Kežmarku vyhrali bez straty setu

Prvé víťazstvá. Tréner Hauer a hráčky Jakábová (10), Olejníková (11) a Becková (6) počas oddychového času v Kežmarku.
Prvé víťazstvá. Tréner Hauer a hráčky Jakábová (10), Olejníková (11) a Becková (6) počas oddychového času v Kežmarku. (Autor: im)
Sportnet|12. sep 2012 o 00:00

Extraligové volejbalistky VK Spišská Nová Ves vyhrali v príprave v Kežmarku turnaj o Pohár predsedu MŠK Kežmarok.

Extraligové volejbalistky VK Spišská Nová Ves vyhrali v príprave na ligové súťaže 2012/2013 v Kežmarku turnaj o Pohár predsedu MŠK Kežmarok.

SP. NOVÁ VES. O týždeň ich čaká domáci extraligový turnaj „O pohár primátora Spišskej Novej Vsi, ktorý sa bude konať v dňoch 15. a 16. septembra.

V Kežmarku sa odohral XI. ročník volejbalového turnaja žien – O Pohár predsedu MŠK Kežmarok. Hralo sa na dva vyhraté sety, pričom Spišiačky nestratili ani jeden set. Zahralo si všetkých 12 hráčok a tréner kombinoval a hľadal optimálnu zostavu.

Celkové poradie:

1. VK Spišská Nová Ves
2. Wieliczka – Poľsko
3. MŠK Kežmarok
4. Nowy Sacz – Poľsko

Zostava VK SNV: Harčárová, Böhmerová, Kubová, Jakábová, Olejníková, Slančová, Hnátová V., Gaššová, Becková, Zaťková, Mikušová, Vartovníková.

Tréner žien pri VK SNV Zdeno Hauer: „Turnaje slúžia na prípravu a zohratie dievčat, pretože máme v družstve i úplne nové hráčky. Nie je ani tak dôležité to, že sme turnaj vyhrali, či nestratili ani set, ako skôr to, že som mal možnosť v zápasoch hľadať optimálnu zostavu a porovnať svoje predstavy s realitou. Teraz nás o týždeň čaká dobre obsadený turnaj doma a o 2 týždne ideme na turnaj do poľského Krakova. Mám správy, že tam bude kvalitné obsadenie, takže sa tešíme.“

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»V Kežmarku vyhrali bez straty setu