US Open: Cibulková neuspela vo štvrťfinále štvorhry

Dominika Cibulková neuspela spolu s Francúzskou Virginie Razzanovou vo štvrťfinále štvorhry na poslednom grandslamovom turnaji roka US Open.
Dominika Cibulková neuspela spolu s Francúzskou Virginie Razzanovou vo štvrťfinále štvorhry na poslednom grandslamovom turnaji roka US Open. (Autor: SITA, AP)
TASR|3. sep 2008 o 00:20

Slovenská tenistka Dominika Cibulková neuspela vo štvrťfinále štvorhry na grandslamovom turnaji US Open.

New York 2. septembra (TASR) - Spoločne s Francúzkou Virginie Razzanovou prehrali so štvrtou nasadenou slovinsko-japonskou dvojicou Katarina Srebotniková, Ai Sugijamová v troch setoch 1:6, 6:4 a 3:6. Slovensko tak na dvorcoch vo Flushing Meadows prišlo aj o posledné želiezko medzi seniormi.

Cibulková napriek štvrťfinálovej prehre dosiahla v New Yorku životný deblový úspech na podujatiach veľkej štvorky. Vo dvojhre skončila na tohtoročnom US Open v treťom kole na rakete Poľky Agnieszky Radwanskej. Srebotniková so Sugijamovou, ktoré v osemfinále vyradili americko-slovenský pár Lindsay Davenportová, Daniela Hantuchová, sa v dueli o postup do finále stretnú s americko-austrálskou dvojicou Lisa Raymondova, Rennae Stubbsová.

ženy - štvorhra - štvrťfinále:

Katarina Srebotniková, Ai Sugijamová (4-Slov./Jap.) - Dominika CIBULKOVÁ, Virginie Razzanová (SR/Fr.) 6:1, 4:6, 6:3

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»US Open: Cibulková neuspela vo štvrťfinále štvorhry