Tybor pomohol k obratu Pardubíc, Bartek sa hneval

Martin Bartek.
Martin Bartek. (Autor: SITA)
SITA|5. okt 2013 o 13:01

Radoslav Tybor verí, že dostane v Pardubiciach viac príležitostí.

PARDUBICE. Hokejisti Pardubíc predviedli skvelý obrat v zápase najvyššej českej súťaže proti Libercu.

Po dvoch tretinách prehrávali doma 2:4, ofenzívnou smršťou v priebehu siedmich minút medzi 44. a 51. minútou otočili na 6:4.

Víťazný gól Pardubíc zariadil slovenský útočník Radoslav Tybor. Hokejista, ktorý do mesta perníkov prišiel v januári z Trenčína, zatiaľ nedostáva na ľade veľa príležitostí.

Posledné dva zápasy mu však vyšli. V Chomutove dosiahol dva body a rovnakú bilanciu mal aj s Libercom.

"Verím, že postupnými krokmi si vypracujem miesto v základnej zostave a budem rozhodovať zápasy. Za stavu 2:4 proti Libercu nám už neostávalo nič iné, len vrhnúť všetky sily do útoku," povedal pre hokej.cz Tybor.

Pardubice si v piatok pripísali tretiu výhru v rade a môžu byť spokojné so vstupom do sezóny. V tabuľke im patrí 3. priečka za oboma pražskými tímami.

Liberec stratil sľubne rozbehnutý zápas. Dva jeho góly dal Martin Bartek, ktorý v predchádzajúcich sezónach pôsobil práve v Pardubiciach.

"Rozsypali sme sa ako malé deti. Viedli sme o dva góly, ale nakoniec nemáme v rukách nič. Máme problém v obrane. Bránime rohy, ale predbránkové pásmo nie. Domáci mali šance len z toho, že sme boli zbytočne agresívni na nedôležitých miestach. Sám som bol dnes mínus dva, neviem, ako to ovplyvniť," hneval sa pre iSport.cz Bartek.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»Tybor pomohol k obratu Pardubíc, Bartek sa hneval