Treba vidieť: Šport je jednoducho zábavný

(Autor: in.com)
Sportnet|31. mar 2011 o 15:25

Šport pravidelne ponúka momenty, pri ktorých sa všetci smejú a hlavný hrdina chce na daný moment čo najskôr zabudnúť.

Napr. ako Balotelli, ktorého neschopnosť obliecť si rozlišovačku už pozná snáď každý.

Videí, ktoré vyvolávajú úsmevy, je plný internet, my si teraz pozrime, čo všetko sa v športe môže udiať.

Zaujímavé momenty

Pred rokmi pobavila v zámorskej NHL dvojica českých hokejistov. Zatiaľčo v súčasnosti už nehrajúci Patrik Štefan vyznel skôr ako humorista, jeho krajan Hemský z brejku rozhodol o tom, že sa súboj Dallasu s Edmontonom bude predlžovať.

Pozor, schod! Takýto nápis na viditeľnom mieste by sa celkom isto hodil gólmanovi Pittsburghu Fleurymu, ktorý bol pred vstupom na ľadovú plochu až príliš zaujatý. Napokon mohol byť rád, že si nezlomil nos.

Fleuryho pád

Zlyhať v momente, kedy sa k hráčskej osobnosti upínajú všetci fanúšikovia, je pomerne bežný jav. Hviezda Tampy Bay Steven Stamkos si slabšiu chvíľku vybrala počas samostatných nájazdov.

Ísť na penaltu, to už chce poriadne odolného futbalistu. Niekedy sa však môže zdať, že to hráči berú až príliš vážne, lebo výsledky a s nimi spojené peniaze, sláva, prestíž. A čo takto si len postaviť loptu a dať gól? Jednoduché hlavne v momente, keď o nič nejde.

Penalta, ktorá baví

Legenda Atlética Madrid Kiko Narváez dala počas kariéry veľa dôležitých gólov. Ten v reprezentačnom drese Španielska do siete Bulharska však istotne stojí za opakované zhliadnutie.

Kikov poodrážaný gól

Kto sa naladil, je tu kompilácia gólov, za ktoré sa brankári hanbia ešte aj dnes.

Ach tí brankári

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov