Terry sa zranil, v Berlíne proti Nemecku možno nenastúpi

SITA|16. nov 2008 o 15:28

Kapitán futbalového klubu FC Chelsea John Terry sa zranil v sobotňajšom stretnutí 13. kola Premier League proti mužstvu West Bromwich Albion.

BIRMINGHAM. Kapitán futbalového klubu FC Chelsea John Terry sa zranil v sobotňajšom stretnutí 13. kola Premier League proti mužstvu West Bromwich Albion a možno nenastúpi v priateľskom stretnutí medzi Nemeckom a Anglickom, ktoré je na programe v stredu 19. novembra v Berlíne.

Dvadsaťsedemročný rodák z Londýna utrpel zranenie nohy v závere zápasu, v ktorom Chelsea zdolala West Bromwich na jeho ihrisku jednoznačne 3:0 a upevnila si prvé miesto v najvyššej anglickej súťaži. Napriek zdravotným komplikáciám Terryho sa tréner reprezentácie Albiónu Fabio Capello nechystá vyškrtnúť svoju oporu zo súpisky a dúfa, že bude v stredu v poriadku. "Ak sa bude cítiť dobre, do Nemecka pocestuje. Ak na tom bude zle, tak zostane doma," uviedol tréner "The Blues" Luiz Felipe Scolari.

"John by mal ísť v nedeľu na vyšetrenie, ktoré ukáže rozsah zranenia. Potom budeme určite múdrejší," dodal brazílsky kormidelník. Pre talianskeho trénera Capella by to bola ďalšia citeľná strata po tom, čo pre zranenia prišiel o Ria Ferdinanda, Wayna Rooneyho ako aj Joa Cola.

Nachádzate sa tu:
Domov