Terry mal šťastie, za likvidačný zákrok dostal len žltú kartu

TASR|11. apr 2010 o 13:56

Tréner anglického futbalového klubu Aston Villa Martin O'Neill označil zákrok Johna Terryho z Chelsea FC na Jamesa Milnera za likvidačný.

Wembley. Podľa O'Neilla mohol Terry jeho zverencovi predčasne ukončiť kariéru.

Podľa O'Neilla mal arbiter Terryho vylúčiť za zákrok, pri ktorom v 74. minúte duelu Anglického pohára Aston Villa - Chelsea (3:0) zasiahol Milnera šľapákom tesne pod kolenom na stojacej nohe. Kapitána Chelsea však dostal len žltú kartu.

"Strašidelný faul Johna Terryho na spoluhráča z anglickej reprezentácie. James Milner má obrovské šťastie, že môže pokračovať v kariére," hneval sa O'Neill. "Je to jednoznačný zákrok na červenú kartu. Rozhodca bol tesne vedľa a dal mu žltú. Bolo to nesmierne nevhodné rozhodnutie, mal ho vylúčiť."

Po zásahu lekára napokon Milner ostal na ihrisku. "Veľmi ho to bolí, ale dostane sa z toho," dodal O'Neill. "Hovoril som s klubovým lekárom. Má naozaj obrovské šťastie."

O'Neilla nahneval i výrok rozhodcu Webba, ktorý v 16. minúte po faule Johna Obi Mikela na Gabriela Agbonlahora neodpískal jedenástku a nevylúčil hráča Chelsea. "Mali sme kopať jedenástku. Podľa reakcie hráčov Chelsea to mala byť jedenástka. Rozhodca bol vzdialený niekoľko metrov, no rozhodol sa ignorovať to," uzavrel O'Neill.

Informovala agentúra AP.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Terry mal šťastie, za likvidačný zákrok dostal len žltú kartu