Tenista Igor Zelenay zmenil klub, pôsobiť bude v Trnave

Daviscupový reprezentant Slovenska si od zmeny oddielovej adresy sľubuje zlepšenie podmienok na trénovanie.
Daviscupový reprezentant Slovenska si od zmeny oddielovej adresy sľubuje zlepšenie podmienok na trénovanie. (Autor: TASR)
Sportnet|5. nov 2015 o 20:51

Deblový špecialista podpísal zmluvu na tri roky s opciou na ďalšie dva.

BRATISLAVA. Slovenský tenista Igor Zelenay sa stal posilou EMPIRE Tennis Academy v Trnave.

Špecialista na štvorhru sa pridal k svojmu daviscupovému partnerovi z ostatného obdobia Andrejovi Martinovi.

Niekdajší člen Top 50 svetového rebríčka vo štvorhre (aktuálne 90. v hodnotení) podpísal zmluvu na tri roky s opciou na ďalšie dva.

Za TC EMPIRE bude hrať v domácej extralige družstiev a bude využívať celé zázemie pre prípravu.

Bude to mať bližšie

„Bude mať k dispozícii skúseného trénera akadémie Reného Hanáka na pomoc pri organizovaní a zabezpečení tréningového procesu,“ uviedol pre portál www.empire-tennis-academy.com predseda predstavenstva Miroslav Hlavna.

„Prestúpil som do nového klubu, keďže v predchádzajúcom som nemal utvorené žiadne podmienky. V Trnave mám prísľub dobrých podmienok na trénovanie a celkové zabezpečenie mojej ďalšej tenisovej kariéry. Do Trnavy to mám aj bližšie ako do Bratislavy, keďže bývam v Novom Meste nad Váhom,“ vysvetlil trojnásobný finalista debla z hlavnej profesionálnej úrovne ATP.

Chce hrať na Australian Open

Zelenay teraz hrá na challengeri v nemeckom Eckentale, potom odohrá turnaje v Bratislave a Brescii.

„Stále bojujem o hlavnú súťaž štvorhry na Australian Open, nechýba mi veľa bodov do Top 80. Čím vyššie budem v rebríčku, tým lepšieho parťáka si potom môžem nájsť. Súčet cutov býva okolo 140, 150,“ prezradil plány Zelenay, ktorý sa v Trnave stretne aj s daviscupovým kolegom Andrejom Martinom.

S ním získal v aktuálnej sezóne jeden deblový titul v talianskom Cordenonse, ale predovšetkým spolu hrali za Slovensko v Davis Cupe.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Tenista Igor Zelenay zmenil klub, pôsobiť bude v Trnave