Tampa si upísala Boyla na 6 rokov

TASR|26. feb 2008 o 08:23

New York 26. februára (TASR) - Deň pred uzávierkou hokejových transakcií v NHL si vedenie Tampy Bay upísalo na ďalších šesť rokov Dana Boyla. Skúsený ...

New York 26. februára (TASR) - Deň pred uzávierkou hokejových transakcií v NHL si vedenie Tampy Bay upísalo na ďalších šesť rokov Dana Boyla. Skúsený obranca by mal podľa zámorských médií zarobiť 6,66 milióna dolárov za sezónu, celková hodnota zmluvy je 40 miliónov dolárov.

"Sme nesmierne radi, že s nami Dan ostane ďalších šesť rokov. Počas jeho absencie sme mali možnosť vidieť, aké ťažké je vyhrávať bez neho v zostave," povedal generálny manažér Tampy Jay Feaster.

Boyle, ktorý oblieka dres Lightning šiestu sezónu, sa s tímom bleskov v ročníku 2003/04 radoval zo zisku Stanleyho pohára. "Som hrdý na to, čo sme v Tampe dosiahli za posledných pár rokov, vrátane zisku Stanleyho pohára. A hoci táto sezóna sa nevyvíja celkom podľa našich predstáv, som presvedčený o tom, že sa čoskoro vrátime na víťazné chodníčky. Ak by som tomu neveril, neostával by som tu," poznamenal 31-ročný Boyle, ktorý v tejto sezóne pre zranenie zápästia vynechal až 45 zápasov.

Nachádzate sa tu:
Domov