Steelers Cup v Košiciach - Kližan neuspel v semifinále

SITA|15. jún 2007 o 17:52

KOŠICE 15. júna (SITA) - Slovenský tenista Martin Kližan neuspel v semifinále dvojhry na turnaji ATP Challenger Series Steelers Cup (dotácia 21 250 eur, antuka) v areáli Na Aničke v Košiciach, keď v piatok ...

KOŠICE 15. júna (SITA) - Slovenský tenista Martin Kližan neuspel v semifinále dvojhry na turnaji ATP Challenger Series Steelers Cup (dotácia 21 250 eur, antuka) v areáli Na Aničke v Košiciach, keď v piatok popoludní prehral s Francúzom Jeremym Chardym vo dvoch setoch 3:6, 4:6. Slovensko tak nebude mať vo finále challengerového turnaja zastúpenie. Súperom Chardyho bude v sobotňajšom súboji o prvenstvo Nemec Denis Gremelmayr, ktorý v semifinále zdolal Adriana Ungura z Rumunska 6:2, 3:6, 6:0. Kližan mal v piatok hrať spolu s Pavlom Červenákom aj semifinále štvorhry, na súboj proti nasadenému páru číslo jeden Leandro Azzaro, Flavio Cipolla nenastúpili.

V sobotňajšom finálovom programe zo Slovákov nastúpi len Filip Polášek, ktorý sa po boku Čecha Lukáša Rosola prebojoval do záverečného duelu už vo štvrtok.


Súhrn výsledkov piatkových stretnutí semifinále dvojhry a štvorhry mužov na tenisovom turnaji ATP Challenger Series Steelers Cup (dotácia 21 250 eur, antuka) v areáli Na Aničke v Košiciach:


Dvojhra - semifinále:

Jeremy Chardy (Fr.) - Martin Kližan (SR) 6:3, 6:4

Denis Gremelmayr (4-Nem.) - Adrian Ungur (Rum.) 6:2, 3:6, 6:0


Štvorhra - semifinále:

Leandro Azzaro, Flavio Cipolla (1-Tal.) - Pavol Červenák, Martin Kližan (SR) bez boja, Slováci nenastúpili


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Steelers Cup v Košiciach - Kližan neuspel v semifinále