Slabý súper? Neviem, ešte som sa naňho nepozeral, reaguje Vémola na kritiku

Karlos Vémola v Ceste na OKTAGON.
Karlos Vémola v Ceste na OKTAGON. (Autor: Oktagon MMA)
Dávid Lukáč|12. júl 2023 o 14:40

Český bojovník sa momentálne pripravuje v Poľsku.

PRAHA. Oznámenie najbližšieho súpera Karlosa Vémolu prinieslo rozporuplné reakcie. Množstvo fanúšikov reaguje, že pôjde o ľahké sústo, s ktorým si Terminátor bez problémov poradí.

Argentínčan Lucas Alsina je totiž vo svetovom rebríčku poloťažkej váhy ďaleko za Vémolom a preferuje prevažne boj v postoji, čo by malo českému bojovníkovi vyhovovať.

On sám vraj ešte nevie, čo ho čaká, lebo sa venuje tréningom a regenerácii.

„Som na prípravnom kempe v Poľsku a dostalo sa ku mne, že Oktagon oficiálne potvrdil súpera, tak mám radosť. Ľudia mi píšu, že je to slabý súper a čo na to hovorím. Popravde, neviem, pretože som celý deň trénoval a potom som spal, takže som sa naňho ešte vôbec nepozeral.

Len by som chcel Oktagonu a menovite Ondrovi s Palom poďakovať, že mi súpera zohnali. Hovorí sa totiž, že je to možno posledná Štvanica. Pre mňa je posledná určite. Do tretice všetko dobré. Som rád, že môžem nastúpiť," uviedol Vémola na sociálnych sieťach.

S hľadaním súpera to vraj vedenie organizácie nemalo ľahké. Prvotné plány boli totiž iné a protivníkom mohlo byť aj hviezdne meno spoza hraníc.

"Pôvodne som chcel zápas s Materlom, pretože si dovoľujem tvrdiť, že ak neprebehne duel Procházka vs. Blachowicz, tak Vémola vs. Materla by bol najväčší česko-poľský zápas, ktorý by sa doteraz udial. Bohužiaľ sa zranil a nedopadlo to.

Potom sa striedali rôzne mená, na ktorých sme sa skoro dohodli. Mexičanovi napríklad nedali víza, aby doletel. Potom ma vyzýval poľský Haratyk. Ja som hovoril Ondrovi, že nemám problém. Má však nedoriešenú dopingovú kauzu a nedoriešenú zmluvu v predošlej organizácii.

Teraz mi potvrdili Argentínčana. Som rád, že zápas mám. Po tréningu sa naňho pozriem. Je to však vraj prevažne postojár, čo mi asi bude sedieť, obzvlášť keď som aj v príprave na Langera,“ reagoval Karlos Vémola na okolnosti ohľadom jeho zápasu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Slabý súper? Neviem, ešte som sa naňho nepozeral, reaguje Vémola na kritiku