Škrtel odporučil manažérovi Man City okuliare

Rozhodca Atkinson ukazuje Balotellimu červenú kartu. Martin Škrtel leží vzadu po Talianovom zákroku na zemi.
Rozhodca Atkinson ukazuje Balotellimu červenú kartu. Martin Škrtel leží vzadu po Talianovom zákroku na zemi. (Autor: SITA/AP)
TASR|29. nov 2011 o 12:20

Zaslúženú druhú žltú a následne aj červenú kartu videl taliansky futbalový útočník Manchestru City Mario Balotelli v šlágri s Liverpool FC.

LIVERPOOL. Tvrdí to obranca "The Reds" Martin Škrtel, pričom práve po zákroku na slovenského reprezentanta sa Talian vyfauloval a musel predčasne pod sprchy.

Hoci manažérovi vedúceho tímu Premier League Robertovi Mancinimu sa druhá žltá karta videla prísna a po zápase povedal, že si ju Balotelli nezaslúžil, Škrtelov názor je presne opačný.

"Balotelliho faul bol jasný, jeho lakeť išiel do mojej tváre a keď to tréner hostí nevidel, tak zrejme potrebuje okuliare," píše sa na Škrtelovom oficiálnom webe.

Podľa bývalého futbalistu Zenitu Petrohrad bol Liverpool blízko k víťazstvu, súboj sa však napokon skončil remízou 1:1:

"Myslím si, že sme odohrali dobrý zápas, hoci City mali lepší začiatok a dostali sa do vedenia. Nám sa však podarilo rýchlo vyrovnať a myslím si, že v druhom polčase sme boli lepším mužstvom. Vypracovali sme si veľa šancí, bohužiaľ sme už žiadnu nevyužili."

Najbližšie sa zverenci Kennyho Dalglisha predstavia v ďalšom šlágri na pôde Chelsea FC v Carling Cupe. "Tento zápas nás čaká už v utorok. Verím, že sa nám podarí dobre zregenerovať a na zápas budeme pripravení a zvládneme ho tak, ako keď sme v lige na Chelsea vyhrali," dodal Škrtel.

Highlights duelu LFC vs Man City

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Škrtel odporučil manažérovi Man City okuliare