Scolari počíta s Drogbom na 200 percent

SITA|21. júl 2008 o 13:06

LONDÝN 21. júla (SITA, AFP) - Hlavný kouč anglického futbalového veľkoklubu FC Chelsea Luiz Felipe Scolari v pondelok poprel špekulácie o odchode útočníka Didiera Drogbu zo Stamford Bridge. Bývalý tréner ...

LONDÝN 21. júla (SITA, AFP) - Hlavný kouč anglického futbalového veľkoklubu FC Chelsea Luiz Felipe Scolari v pondelok poprel špekulácie o odchode útočníka Didiera Drogbu zo Stamford Bridge. Bývalý tréner brazílskej a portugalskej reprezentácie, ktorý sa kormidla "The Blues" ujal po skončení júnových majstrovstiev Európy, tiež uviedol, že kanonier z Pobrežia Slonoviny na 200 percent figuruje v jeho plánoch pre blížiacu sa sezónu 2008/09. Drogba musel najnovšie opustiť tréningový kemp Chelsea pre zranenie kolena, do plného zaťaženia by sa mohol vrátiť približne o štyri týždne. "Didier má s nami kontrakt, takže jeho budúcnosť je pochopiteľne spájaná s Chelsea. Myslím si, že je tu šťastný. Dúfam, že bude čoskoro späť a v dobrej forme," skonštatoval Scolari.

Drogbov agent minulý týždeň vyhlásil, že jeho klient sa v blízkej budúcnosti rozhodne, kde chce pôsobiť. Fanúšikovia Marseille sa rozhodli usporiadať verejnú zbierku, aby priviedli svojho obľúbeného útočníka späť do kádra Olympique. Počas uplynulého týždňa vyzbierali priaznivci francúzskeho tímu už 2 milióny eur.


Nachádzate sa tu:
Domov