Šatan s Hossom skórovali pri prehrách ich tímov

TASR|31. okt 2008 o 07:35

V tucte zápasov zámorskej NHL si v noci na piatok vylepšili bodové kontá piati slovenskí hokejisti. Do hry zasiahol od 42.

NEW YORK. minúty zápasu s Columbusom aj brankár Peter Budaj, zlikvidoval všetky tri strely hráčov súpera v záverečnej tretine, jeho Colorado však prehralo 2:4. Marek Svatoš si pripísal bod za asistenciu.

Ostrými opäť pálil kanonier Marián Hossa, lenže jeho šiesty gól v sezóne Detroitu na body nestačil. V šlágri dvoch najlepších tímov Západnej konferencie sa z triumfu 4:2 tešili hokejisti San Jose, ktorí si s deviatimi víťazstvami a dvoma prehrami užívajú pre nich historicky najlepší vstup do novej sezóny zámorskej profiligy. V tíme zdolaných sa asistenciou pri góle Rafalského prezentoval Tomáš Kopecký.

Z presného zásahu sa tešil aj Miroslav Šatan, no Pittsburgh prehral na ľade Phoenixu 1:4. Buffalo podľahlo doma Tampe Bay 2:5, slabou náplasťou pre obrancu "šablí" Andreja Sekeru môže byť aspoň bod za asistenciu.

výsledky:

Buffalo - Tampa Bay 2:5 (za domácich Sekera 0+1), NY Rangers - Atlanta 3:2, Philadelphia - NY Islanders 3:2 pp, Florida - Ottawa 1:2, Nashville - Edmonton 3:1, Minnesota - Montreal 1:2, St. Louis - Carolina 0:1, Colorado - Columbus 2:4 (za domácich Svatoš 0+1, Budaj chytal od 42. minúty a kryl všetky 3 strely), Calgary - Boston 3:2, Phoenix - Pittsburgh 4:1 (za hostí Šatan 1+0), Los Angeles - Vancouver 0:4, San Jose - Detroit 4:2 (za hostí Hossa 1+0, Kopecký 0+1)

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Šatan s Hossom skórovali pri prehrách ich tímov