Šarapovová chce byť na US Open Sugarpova

(Autor: www.sugarpova.com)
Sportnet|20. aug 2013 o 19:58

Ruská tenistka sa snaží zmeniť si na posledný grandslamový turnaj roka meno. Ako Sugarpova chce podporiť značku cukríkov.

BRATISLAVA. Maria Šarapovová plní stránky médií v posledných dňoch hlavne nečakaným prepustením trénera Jimmyho Connorsa, ktorého vyhodila po jednom zápase. Okrem toho mu to ani neoznámila osobne.

Ruská kráska však neuvažuje pred US Open len o tenisovom úspechu na tomto turnaji, ale aj o marketingovom využití svojej osoby.

Na posledný grandslamový turnaj roka si chce dať zmeniť meno, keď má Šarapovová vymeniť Sugarpova, čo je názov cukríkov, ktoré propaguje.

S ich predajom začala pred rokom a rada by zvýšila ich reklamnú hodnotu. Ak by sa jej to podarilo, značka, ktorú charakterizuje logo s perami, by sa objavila aj na jej oficiálnom oblečení.

Po turnaji by sa vrátila k menu Šarapovovú. Napodobnila by tak amerického basketbalistu Rona Artesta.

Kontroverzný hráč New York Knicks si pred rokmi zmenil meno na Metta World Peace. Na rozdiel od ruskej tenistky si ho však mieni nechať až do konca života.

Dá sa predpokladať, že k zmene mena dvadsaťšeťročnej tenistky pre newyorský turnaj nedôjde. Je to len šikovný marketing jej tímu.

V prvom rade chce odvrátiť pozornosť od športových problémov. Šarapovovej sa od finále Roland Garros proti Serene Williamsovej nedarí dostať do formy. Vo Wimbledone vypadla v druhom kole a pred US Open hrala len jeden zápas.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Šarapovová chce byť na US Open Sugarpova