Ružomberok stále nemá istotu postupu medzi prvú šestku, doma len remizoval

Tréner MFK Ružomberok Norbert Hrnčár.
Tréner MFK Ružomberok Norbert Hrnčár. (Autor: TASR)
Sportnet|26. feb 2018 o 17:52

V zápase Ružomberka s Nitrou gól nepadol, MFK je v tabuľke šiesty o dva body práve pred svojim súperom.

RUŽOMBEROK. Pondelňajší zápas MFK Ružomberok - FC Nitra v 21. kole futbalovej Fortuna ligy 2017/2018 sa skončil bez gólov.

Ružomberčania si tak na definitívu prieniku medzi elitný poltucet po základnej časti ešte musia počkať, stále im však patrí šiesta priečka s náskokom dvoch bodov práve pred Nitrou.

Súboj pod Čebraťom priniesol viacero šancí na oboch stranách, ale obaja brankári si udržali čisté konto. V úplnom závere mohol tri body pre hostí vybojovať René Kotrík, no domáci gólman Matúš Macík zneškodnil jeho hlavičku.

FORTUNA LIGA 2017/2018 - 21. kolo:

MFK Ružomberok - FC Nitra 0:0

ŽK: 32. Gešnábel, 77. Gerec - 25. A. Fábry, 68. R. Križan, 70. Niba, rozhodovali: Očenáš - Ádám, Jenčura, 535 divákov

Ružomberok: Macík - J. Maslo, P. Maslo, Jonec, Pikk (72. Haskič) - Qose, B. Ľupták - E. Daniel, Gešnábel (82. Čapek), Gál-Andrezly - Gerec

Nitra: Šípoš - Kuník, R. Križan, Niba, Vencl - Kóňa - R. Valenta (75. Militosjan), Kotrík, Macho, Steinhübel (88. Guláš) - A. Fábry (90.+ Abrahám)

Hlasy trénerov:

Norbert Hrnčár, tréner Ružomberka: "Celozápasová aktivita, prevaha, veľké množstvo šancí. Bohužiaľ, nedokázali sme ich premeniť na ten jeden, možno víťazný gól. Mužstvo si zaslúži absolutórium. Búšili sme do plných, možno chýbal aj kúsok šťastia, aby sa lopta odrazila k nám a dotlačili sme ju za čiaru. Stále to máme vo vlastných rukách a som presvedčený, že v šestke budeme."

Ján Bíreš, asistent trénera Nitry: "Naši hráči pristúpili k zápasu zodpovedne, zvládli veci, ktoré sme potrebovali aj napriek zdravotnému hendikepu. Stále snívame o prvej šestke. Bod nám nič nerieši, tento zápas sme chceli vyhrať a čakali sme na vhodnú šancu. Tá prišla v závere, ale nepremenili sme ju."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Ružomberok stále nemá istotu postupu medzi prvú šestku, doma len remizoval